- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Kadirov poručio Evropi: Ne dozvolite da 'maloumni kauboj' Bajden uništi ceo svet

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaRamzan Kadirov, lider Čečenske Republike
Ramzan Kadirov, lider Čečenske Republike - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
Pratite nas
Lider Čečenije Ramzan Kadirov smatra da je Amerika ekonomski vampir i da je krajnje vreme da se u nju zabode glogov kolac.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Sjedinjene Američke Države su danas ekonomski vampir u koji je odavno vreme da se zabode glogov kolac. Bajden je ratni zločinac koji zataškava dugogodišnje zločine Pentagona. Spasavajte svoje zemlje. Ne dozvolite da jedan maloumni kauboj uništi sav preostali svet“, napisao je Kadirov na Telegramu.

Istovremeno se obratio liderima evropskih zemalja sa pitanjem "zašto skoro ceo svet gleda kroz prste Bajdenovim glupostima".
„Ako je oronulog kauboja Bajdena baš briga za vašu ekonomiju ili za to kakvi se negativni procesi dešavaju kod vas, zašto vi, razvijene i evropske zemlje u razvoju brinete za interese SAD više nego za svoje narode i zemlje? Zašto mislite da ako se SAD plaše Rusije, da ona i za vas predstavlja neku pretnju?“, upitao je Kadirov.
Pozvao je evropske lidere da trezveno procene situaciju i da iskoriste priliku da se oslobode američkog ugnjetavanja.
Kadirov je takođe istakao da „ceo islamski svet podržava Rusiju u njenoj borbi protiv univerzalnog zla“, dodajući da se nijedna zemlja u svetu, gde pretežno živi muslimansko stanovništvo, nije pridružila sankcijama protiv Rusije.
Lider Čečenije je takođe istakao da predsednik SAD Džo Bajden, „iako ima ljudski oblik, vodi satanističku politiku, opterećenu staračkom demencijom“.
„Ponosan sam što sam musliman i gledam kako su se svi muslimani ujedinili sa nama i izrazili svoj nedvosmislen stav protiv Zapada. Zato, ma koliko da Bajden i njegovi poslušnici budu pomagali kijevskom režimu, u Ukrajini nećemo ostaviti ni trag nacista, banderovaca i šejtana“, poručio je Kadirov.

Specijalna operacija u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin je 24. februara objavio o početku vojne operacije demilitarizacije Ukrajine. On je u obraćanju sugrađanima rekao da okolnosti „zahtevaju odlučnu i hitnu akciju“, pošto su se republike Donbasa obratile Moskvi za pomoć.
Putin je istakao da je cilj operacije „zaštita ljudi koji su već osam godina izloženi maltretiranju i genocidu od strane kijevskog režima“. Za to je, prema njegovim rečima, planirano da se izvrši „demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine“, da se privedu pravdi svi ratni zločinci odgovorni za „krvave zločine nad civilima“ u Donbasu.
Stigao i lider Čečenije Ramzan Kadirov  - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
RUSIJA
Kadirov ima poruku za Zelenskog: Okreni se Rusiji
Ramzan Kadirov - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
SRBIJA
Kadirov poslao poruku Srbima: Nećemo vam zaboraviti dobra dela, braćo!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala