- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Kadirov ima poruku za Zelenskog: Okreni se Rusiji

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaStigao i lider Čečenije Ramzan Kadirov
Stigao i lider Čečenije Ramzan Kadirov  - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
Pratite nas
Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov je poručio Vladimiru Zelenskom da se okrene ka Rusiji kako bi u istoriju ušao kao mirotvorac.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

„Ako ne želiš da uđeš u istoriju kao predsednik koji zbog slabog karaktera i kratkovidosti nije uspeo da se izbori sa unutrašnjom pretnjom i spoljašnjim podstrekačima, sa problemima u zemlji i stranom zapadnom ideologijom, onda treba da streljaš te savetnike kao državne izdajnike. Ne drži se ideja koje nemaju perspektivu – uključi mozak. Okreni se Rusiji i ući ćeš u istoriju kao mirotvorac koji je spasio svoj narod“, obratio se Kadirov Zelenskom na Telegramu.

Lider Čečenske Reublike je rekao da savetnike koji su preporučili Zelenskom da beži iz Ukrajine „ne bi ni neprijatelju poželeo“.
Kadirov mu je preporučio da se prikloni tome šta savetuju vlasti susednih zemalja, a pre svega da „zajedno sa Rusijom očisti Ukrajinu od različitog ološa u vidu banderovaca, neonacista, pripadnika ‘Azova’, takozvanih Ičkerijaca, vehabija i terorista, koji su se preselili sa Bliskog istoka, a zatim zajedno izgrade državu koja će biti čista od ekstremizma, da prestane da se ponašaš kao američka i natovska marioneta i da postane predsednik koji ima sopstveno i čvrsto mišljenje“.

„Po tebi se vidi da ti ova situacija nije sasvim jasna, zato prihvati sve predloge predsednika Rusije Vladimira Putina, sastani se sa njim, i na kraju krajeva reši ovo pitanje mirnim putem. Uslovi Vladimira Putina su obostrano korisni i produktivni. Obrati pažnju da naš lider uvek podržava zemlje koje su postale žrtve prljave politike Zapada i pretvara ih u strateške saveznike. Podržaće i Ukrajinu“, dodao je Kadirov u obraćanju Zelenskom.

Pored toga, lider Čečenije je izjavi da je spreman da se obrati Putinu sa predlogom da Zelenskom pruži utočište u Čečeniji.
Lider Čečenije Ramzan Kadirov na konferenciji za medije u Groznom - Sputnik Srbija, 1920, 14.03.2022
RUSIJA
Kadirov posavetovao Maska: Ne kači se sa Putinom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala