- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Argentinci u šoku zbog Di Marije, čeka se Mesi: „Moram da razmislim“

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaLeo Mesi
Leo Mesi - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
Pratite nas
Argentina je lako pobedila Venecuelu - 3:0 u kvalifikacijama za Mundijal, ali su navijači bili tužni nakon što Anhel di Marija najavio da je bio to njegov poslednji meč na domaćem terenu. Ipak, daleko više od toga brine mogućnost da bi njegovim stopama mogao da krene i miljenik nacije i Maradonin naslednik – Leo Mesi.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Gaučosi“ su još krajem prošle godine izborili plasman na Svetsko prvenstvo i ono bi po svemu sudeći moglo da bude poslednje veliko takmičenje za Lea Mesija.
Posle Svetskog prvenstva ću morati dobro da razmislim šta dalje. Sve će zavisiti od toga kako prođemo u Kataru. Nadamo se da će sve proći kako treba. Dugo sam bio srećan sa reprezentacijom, čak i pre nego što sam osvojio Kopa Amerika. Ljudi mi pokazuju koliko me vole i zahvalan sam im na tobe. Sve ide kako treba na terenu i van njega. Pobedili smo Venecuelu koja se opredelila da se brani. Bili su blizu svog gola, mi smo stvarali šanse i uspeli da povedemo u prvom poluvremenu. U nastavku su morali da se otvore i mi smo to kaznili“, izjavio je Mesi.
A pre tih njegovih reči još jedna od zvezda Argentine i Pari Sen Žermena - Anhel di Marija, koji je postigao pogodak u trijumfu nad Venecuelom (3:0) poručio je da je došlo vreme za kraj.
„Utakmica protiv Venecuele bila je verovatno moja poslednja na domaćem terenu u ovom dresu. Bilo je to neverovatno veče. Hvala vam, hvala vam hiljadu puta. Želim da čestitam timu na odličnom meču. Moramo da nastavimo da rastemo i da sanjamo. Napred, Argentina“, napisao je na društvenim mrežama 34-godišnji Di Marija.
Njegove reči nedvosmisleno ukazuju da će se posle Mundijala u Kataru krajem godine oprostiti od nacionalnog tima.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Pred Sinišom je nova žestoka borba: „Bolest je hrabra, kad je odlučila da se vrati“
Strahinja Pavlović Srbija - Sputnik Srbija, 1920, 26.03.2022
SPORT
Minuti za spas su u reprezentaciji – i naciji!
Roman Abramovič - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
SPORT
Abramovič je odigrao ulogu – i zbog toga Amerika mora da ga poštuje, za razliku od Britanaca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala