- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Abramovič je odigrao ulogu – i zbog toga Amerika mora da ga poštuje, za razliku od Britanaca

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaRoman Abramovič
Roman Abramovič - Sputnik Srbija, 1920, 25.03.2022
Pratite nas
Roman Abramovič, i dalje aktuelni vlasnik engleskog FK Čelsi, ruski milijarder, učestvovao je u prvoj rundi mirovnih pregovora između Rusije i Ukrajine, iako je zbog svojih relacija sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom dobio sankcije u Velikoj Britaniji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Britanci su odmazdom zamrzli svu imovinu Abramoviču i primoravaju ga da gotovo preda klub čiji je vlasnik u ruke britanske vlasti kako bi one izvršile prodaju, a za to vreme – nalazi se na mirovnoj misiji.
Roman Abramovič - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
SPORT
Britanija dala sulud uslov ruskom milijarderu – „nacionalizacija“ ili propast!
Dmitri Peskov, portparol Kremlja, potvrdio je da je Abramovič bio angažovan.
„On je zaista uzeo učešće u prvoj fazi pregovora. Sada se pregovori vode između dva pregovaračka tima“, istakao je Peskov.
Ranije je američki Volstrit džornal preneo informacije iz izvora da je predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski savetovao predsednika Amerike Džozefa Bajdena da ne uvodi sankcije Abramoviču jer bi mogao da pomogne u pregovorima.
Podsetimo, Abramovič je i ranije imao „pomiriteljsku“ ulogu, u momentima kada je 12 klubova pokušalo da osnuje nezavisnu Superligu i time praktično uništi UEFA i Ligu šampiona, on je sa svojim Čelsijem prvi izašao iz dogovora, navevši i većinu ostalih klubova da to učine.
Roman Abramovič - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2021
Ko je naveo Abramoviča da pokrene „rusku revoluciju“?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala