- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Radićemo do poslednjeg čitaoca: Jutjub blokirao sve kanale Sputnjika na 32 jezika

© Sputnik / Ramilь SitdikovLogo Jutjuba
Logo Jutjuba - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
Pratite nas
Video platforma „Jutjub“ blokirala je sve kanale agencije Sputnjik koji su nedostupni na 32 jezika, saopštila je portparolka medijske grupe „Rusija sevodnja“ Ana Starkova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Naš medijski holding MIA 'Rusija sevodnja', medijska grupa uključuje međunarodnu informativnu agenciju Sputnjik koja dugi niz godina uspešno radi u inostranstvu. U mnogim zemljama je bila među vodećim medijima i sada su svi naši resursi, svi resursi Sputnjika na 32 jezika, nedostupni. Jutjub ih je jednostavno blokirao“, kazala je Starkova.
Ona je podsetila da je slogan Sputnjika: „Govorimo ono što drugi prećutkuju“, te da više niko od publike Jutjuba ne može da vidi alternativnu tačku gledišta.
„Pored toga, blokirani su i resursi na ruskom jeziku – pre svega RIA Novosti, najveća informativna agencija u Rusiji, kao i svi drugi naši resursi na ruskom jeziku“, istakla je ona.
Starkova je naglasila da će agencija pronaći način da stigne do čitalaca i da im prenese svoje mišljenje, te da će uvek raditi do poslednjeg čitaoca.
„Naši državni mediji suočeni su sa žigosanjem. Tviter i druge društvene mreže su nam prikačili oznaku da smo 'državni mediji' i da smo pod kontrolom države Rusije, ali iz nekog razloga nisu stavljali takve oznake na naloge Bi-Bi-Sija, ni Dojče velea koji su isto tako državni mediji“, objasnila je Starkova.
Podsetimo, Evropska unija je 2. marta zabranila emitovanje signala i sadržaja televizije RT i agencije Sputnjik u svetlu ruske operacije demilitarizacije Ukrajine, a odluka je objavljena u službenom glasniku EU.
Američki vojnik snima mobilnim telefonom - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
SVET
Amerika podigla novu armiju: O politici ne znaju ništa, znaju samo da mrze Ruse /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala