Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Dodik: Neću oprostiti NATO zločine i nikada neću pristati da budemo deo tog saveza /video/

© Tanjug / JADRANKA ILICMilorad Dodik
Milorad Dodik - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
Pratite nas
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je, u obraćanju na centralnoj manifestaciji u Kraljevu povodom Dana sećanja na stradale u NATO agresiji, da su Srbi slobodarski narod koji nikada neće zaboraviti žrtve agresije i da on nikada neće oprostiti taj strašan zločin.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Neću im oprostiti i zato nikada neću pristati da budemo deo tog saveza“, poručio je Dodik.
Dodik je upitao kakve je veze s ratom imalo rušenje škola, vrtića i ubijanje dece, za koju su rekli da su kolateralna šteta tokom NATO agresije.
„Ti bezočnici iz NATO saveza sa onim njihovim portparolom zmijskog i fašističkog izgleda, govorili su nam da je to operacija humanitarnog karaktera, a da su deca kolateralna šteta. Prevario sam se kada sam očekivao da će se ti ljudi izviniti. Oni uživaju u sećanju na to i misle da su junaci onog, ali i ovog vremena“, naveo je Dodik.
Dodik je istakao da je naučen da prašta, ali da neke stvari ne može da oprosti.
„To je bilo samo isprobavanje nove tehnike. Kako dete umire koje ništa ne razume? Kako je to? Da li oni koji su to radili i gađali tu decu imaju ikakvog obzira? Imaju li dušu? Kako spavaju?“, upitao je Dodik.
On je naglasio da je NATO posejao mnogo štete, ali da život treba nastaviti sa ranama i bolom za izgubljenima. Dodao je da se Srbija razvijajući odužuje onima koji su ginuli za nju i da je danas najvažnije jedinstvo srpskog naroda.
„Srbija je nastavila svoj put“, rekao je Dodik, dodajući da srpski narod iz Republike Srpske pripada jedinstvenom srpskom narodu i da ne postoje „bosanski Srbi“, „kosovski Srbi“, „hrvatski Srbi“, već samo Srbi, preneo je RTRS.
Parastosom žrtvama, na centralnom kraljevačkom trgu, Trgu srpskih ratnika, večeras je počelo obeležavanje Dana sećanja na stradale u NATO agresiji na SR Jugoslaviju 1999.godine. Prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik. - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
SRBIJA
„Poštujte naše žrtve“: Obeleženo 23 godine od NATO agresije /video, foto/
Polaganje cveća ispred ambasade Srbije u Moskvi. - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
SRBIJA
„Nećemo više dozvoliti“ – snažna poruka i cveće ispred srpske ambasade u Moskvi /video, foto/
Građani Nikšića su večeras protestom obilježili 23. godišnjicu napada NATO na Jugoslaviju.  - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
REGION
„Crna Gora pamti, a Bog će da vrati“: U Nikšiću obilježena godišnjica agresije NATO na SRJ /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala