- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Čuveni trener otpisao Federera, ali upozorio Đokovića na Nadala i „ogromni pritisak“

© AFP 2023 / MATTHEW STOCKMANNovak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer
Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer - Sputnik Srbija, 1920, 24.03.2022
Pratite nas
Čuveni francuski teniski trener Patrik Muratoglu ponovo je govorio o Novaku Đokoviću, ali i trci za najvećeg svih vremena (GOAT) u kojoj pored Srbina učestvuju i Rodžer Federer i Rafael Nadal.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Muratoglu se osvrnuo na trku koju će najverovatnije u očima šire javnosti odlučiti broj osvojenih Grend slem titula, kojih Nadal trenutno ima 21, dok su Đoković i Federer na 20.
Evo šta je čuveni stručnjak imao da kaže o GOAT trci:
„Pod jedan: Rodžer je poslednju Grend slem titulu osvojio 2018. godine. Igrao je na samo tri turnira u poslednje dve godine i već je objavio da se ove neće vraćati barem do Vimbldona. Najverovatnije će ostati na 20 Grend slem trofeja.
Pod dva: Do poslednjeg Australijan opena, Novak je bez premca bio u prednosti. Najmlađi je od njih trojice, osvajao je dve GS titule u proseku u poslednje četiri godine i veoma lako može da igra još tri do četiri godine, jer se nalazi u sjajnoj fizičkoj formi. Zbog toga može da osvoji 25 ili čak 30 Grend slem titula.
Pod tri: Rafa se od Australijan opena vratio u zonu komfora. Sa 21 GS titulom je prešao u vođstvo i sad ima jednu više od Novaka i Rodžera. Naredni Grend slem će biti Rolan Garos, kojih je Rafa osvojio sedam od poslednjih deset. Ako Rafa osvoji Pariz, Novak će biti pod ogromnim pritiskom na Vimbldonu jer će osećati da mora da trijumfuje.
Pod četiri: Rast 'naredne generacije' igrača, koju predvode Medvedev, Zverev i Cicipas, takođe ugrožava Novakov pohod, a već je izgubio od Medvedeva u finalu poslednjeg US opena“.
Patrik Muratoglu, levo, gleda meč Serene Vilijams - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
SPORT
Muratoglu o Đokoviću: Mogao je da vara i da to niko nikada ne sazna
Pol Anakon i Mirka Federer - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2022
SPORT
Amerikanac upozorio Đokovića – zbog Rusa
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2022
SPORT
Čuveni trener očaran: „Bio je to najlošiji Nadal u poslednjih 20 godina“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala