- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Rogozin: Ukrajina od 2014. godine dobija satelitske snimke od NATO zemalja

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaZamenik premijera Rusije Dmitrij Rogozin
Zamenik premijera Rusije Dmitrij Rogozin - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
Pratite nas
Generalni direktor „Roskosmosa“ Dmitrij Rogozin izjavio je da Oružane snage Ukrajine od kraja proleća 2014. godine dobijaju satelitske snimke Zemlje od država-članica NATO-a.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

„Gospodo, Generalštab Oružanih snaga Ukrajine dobija svu neophodnu satelitsku podršku od orbitalnih stanica za daljinsko snimanje Zemlje od NATO članica, uključujući SAD i EU i to od kraja proleća 2014. godine“, napisao je Rogozin na Telegramu.
„To je samo legalizacija davnih događaja, kada su natovci i esesovci počeli da obučavaju naslednike Petlura, Bandera i Šuheviča“, podvukao je on i naveo da „Blumberg“ „saopštava novosti sa zakašnjenjem od godinu dana“.
Ranije je „Blumberg“ saopštio da je Evropska unija odobrila sporazum sa Ukrajinom da se Kijevu predaju tajne informacije, kojima raspolaže EU. Prema podacima agencije, dogovoreno je i da se EU dozvoli da preda Kijevu satelitske snimke. Prema rečima sagovornika „Blumberga“ sporazum će trajati godinu dana i postojaće mogućnost da se produži.
Členы osnovnogo эkipaža 66-й эkspedicii na Meždunarodnuю kosmičeskuю stanciю pered startom kosmičeskogo korablя Soюz MS-19  - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
RUSIJA
Rogozin: Banderovci i njihovi zapadni sponzori ne znaju šta više da smisle protiv Rusije
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala