- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Komšić odgovorio Vučiću: Ne postoji niko u BiH ko želi da uvuče Srbiju u sukob

© Sputnik / Lola ĐorđevićŽeljko Komšić
Željko Komšić  - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
Pratite nas
Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić danas je, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da države regiona, uključujući i Sarajevo žele da uvuku Srbiju u sukob, rekao da on tako nešto u BiH ne primećuje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako tvrdi Komšić, u BiH ne postoji bilo ko, bilo kakva organizovana snaga koja priželjkuje da Srbija sada uđe u neku vrstu sukoba u BiH.
Komšić je u intervjuu za Radiosarajevo.ba. kazao da je ta izjava data u kampanji i kako navodi, ne bi joj pridavao veći značaj.
„Naprotiv, nama je stalo do toga da se stvari odvijaju na miran način, a ne da idemo u sukob! Već sam pre govorio koliko je malo potrebno da dođe do sukoba. Jer za rat i za sukob nije potrebno dvoje. Potrebno je jedno dovoljno ludo da krene u to. Ne postoji takva namera ikoga u BiH koji bi želeo da uvuče Srbiju ili bilo koga u sukob“, tvrdi Komšić, prenosi Tanjug.
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
SRBIJA
Vučić: U svetu su spremni da prećute nameru Kurtija
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala