- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Bukti požar u Kolašinu, izgorjele kuće /video. foto/

© Foto : Sputnjiku ustupila Služba spasavanja i zaštite KolašinPožar u kolašinskoj opštini
Požar u kolašinskoj opštini - Sputnik Srbija, 1920, 23.03.2022
Pratite nas
Četiri kuće izgorele su u selu Jasenova u Opštini Kolašin, a vatra je ugrozila i nekoliko stambenih objekata u Međuriječju i Cerovicama.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Komandir Službe zaštite i spasavanja Kolašin Željko Darmanović kaže da se od subote bore sa vatrenom stihijom.
“Požar je izbio u selu Jasenova. Vatra se širi izuzetno teškim terenom za gašenje. Požar je zauzeo ogromne hektare šume, a ugrožene su i kuće u Međuriječu i Cerovici ”, rekao je Darmanović.
Darmanović navodi da mještani ne vode računa već da nekontrolisano pale imanja, te da dobar dio njih nije ispoštovao preporuke da se očiste okućnice i imanja.
“U Međuriječju su se mještani dobro organizovali i prethodnu noć njih 25 je gasilo požar. Dali smo im naprtnjače kako bi mogli intervenisati. Požar je orgoman, on se ugasiti ne može. Jedino možemo da spašavamo objekte. U požaru su izgorela četiri objekta, koji su bili zarasli i do kojih se nije moglo doći jer do njih nije bilo puta. Kiša je jedini lijek”, rekao je Darmanović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala