- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Objavljen snimak uništavanja ukrajinskih sistema sakrivenih u tržnom centru u Kijevu /video/

© Sputnik / RIA Novosti / Uđi u bazu fotografijaUništena ukrajinska vojna tehnika
Uništena ukrajinska vojna tehnika - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
Pratite nas
Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak granatiranja ukrajinskih sistema „Grad“ iz gradskih četvrti Kijeva, kao i snimak naknadnog uništavanja ovih raketnih sistema.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Na videu su prikazani snimci iz bespilotne letelice snimljeni u različito vreme. Prikazana je paljba iz ukrajinskog „Grada“ postavljenog pored stambenih zgrada. Njegove rakete lete iznad jedne od zgrada.
Drugi snimci prikazuju borbeno vozilo „Grad“ u blizini gradskog puta. On zatim počinje da ispaljuje rakete koje lete iznad puta kojim prolaze civilna vozila.
Posle toga „Grad“ se pomera sa položaja i kreće kijevskim ulicama. Njegovo kretanje prati dron. Zatim se „Grad“ krije kod tržnog centra.
Ranije su stanovnici Kijeva objavili na društvenim mrežama fotografije na kojima se vidi da su se na tom mestu skrivala najmanje četiri borbena vozila sistema „Grad“.
Na sledećim kadrovima vidi se raketni udar koji pogađa tačno u centar zgrade u kojoj su se krili ukrajinski sistemi „Grad“. Taj deo zgrade je potpuno uništen zajedno sa ukrajinskim borbenim vozilima.
Posledice sukoba u Luganskoj Narodnoj Republici - Sputnik Srbija, 1920, 22.03.2022
RUSIJA
UŽIVO Ukrajinska vojska gađa DNR i LNR, laži zapadnih medija o „logorima“ u Marijupolju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala