- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Grčki ministar uskoro u Srbiji: Da li će Grčka ublažiti uslove za ulazak srpskih turista

CC BY 2.0 / Dimitris Kamaras / Ζάκυνθος - ZakynthosZakintos
Zakintos - Sputnik Srbija, 1920, 21.03.2022
Pratite nas
Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije (JUTA) izjavio je da se narednih dana očekuje dolazak grčkog ministra turizma Harisa Teoharisa u Srbiju i da bi prva tema razgovora trebalo da budu uslovi za ulazak turista u Grčku.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite ina kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, asve video sadržaje na platformi „Odisi“(odysee.com).

„Razgovaraćemo o mogućnostima da uslovi za ulazak u Grčku ove sezone, vezani za kovid, budu malo relaksiraniji, što se pre svega odnosi na decu. Sada imamo situaciju da bez dodatnih uslova u Grčku mogu ući samo deca do pet godina, a naša ideja je da to važi za decu bar do 12 godina“, kaže Seničić za Tanjug.
Druga tema razgovora bi, prema njegovim rečima, trebalo da bude slučaj grčke agencije „Muzenidis travel“, koja je propala a sa njom su radile i neke naše agencije.
Direktor „JUTA-e“ je najavio da će se na sastanku s grčkim ministrom turizma „videti šta može da se uradi“ vezano za slučaj te agencije.
Seničić kaže da se još ne zna tačan datum dolaska grčkog ministra, ali da se očekuje da će njegova poseta uslediti u vreme održavanja Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, koji počinje u četvrtak.
Kako je najavljeno na pres-konferenciji povodom Sajma turizma, koji će se na Beogradskom sajmu održati od 24. do 27. marta, tih dana se očekuje dolazak sedam ministara turizma u Beograd.
Turizam - Sputnik Srbija, 1920, 16.03.2022
EKONOMIJA
U turističke agencije u Srbiji niko ne dolazi, niti ih ko zove
Oludeniz - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
EKONOMIJA
Letovanje 2022. godine: Cene otišle gore za 20 odsto, može li još da poskupi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala