- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Nemački ministar apeluje na Nemce da jedu manje mesa – zarad borbe protiv Putina; Reagovala Zaharova

© Sputnik / Igor Zarembo / Uđi u bazu fotografijaMeso
Meso - Sputnik Srbija, 1920, 20.03.2022
Pratite nas
Nemački ministar poljoprivrede Džem Ozdemir, koji je apelovao na sunarodnike da „jedu manje mesa u cilju borbe protiv Rusije“, mogao je da zamoli narod Nemačke i da „manje diše“ zarad istog tog cilja, izjavila je ironično portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Ozdemir je u intervjuu za časopis „Špigl“ izjavio ranije da „uprkos činjenici da je sam vegetarijanac, neće propovedati da svi treba da pređu na vegetarijanstvo“ ali da bi „manji unos mesa bio doprinos protiv Putina“. On je takođe rekao da smatra da Rusija koristi isporuke hrane kao oružje.

„I to je samo deo istine. Trebalo bi i da manje dišu, što bi doprinelo zaštiti životne sredine, a i protiv Rusije. Takoreći“, prokomentarisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

Podsetimo, zapadne zemlje uvele su Rusiji obimne sankcije nakon početka specijalne vojne operacije u Ukrajini. Takođe, mnoge velike kompanije saopštile su da obustavljaju ili prekidaju delatnost u Rusiji. Kremlj je priznao da su ograničenja „veoma ozbiljna“, ali da su se vlasti za njih unapred pripremale.
Zgrada Ministarstva spoljnih poslova Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 19.03.2022
RUSIJA
Moskva sprema odgovor: Istorijske sankcije Rusiji izazvaće niz nepovratnih posledica
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala