- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Krivokapić: Ko o čemu, Milo Đukanović o moralu i dostojanstvu

© Sputnik / Lola ĐorđevićZdravko Krivokapić
Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 18.03.2022
Pratite nas
Crnogorski premijer u ostavci Zdravko Krivokapić napisao je autorski tekst pod naslovom „Ko o čemu, Milo Đukanović o moralu i dostojanstvu“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Tekst Zdravka Krivokapića prenosimo u celini.
U najkraćem, želio bih da poručim najvećem crnogorskom moralisti i rodoljubu, predsjedniku Crne Gore, kojeg je iz političkog naftalina i šumskih mirisa, uz cinično uvjeravanje da ništa ne brinemo, da će Đukanović vrlo brzo u političku penziju, izvadio upravo potpredsjednik Vlade, uz pomoć svih onih zajapurenih „oslobodilaca“, koji sada „zatečeni“ ćute na transparentnu izdaju izborne volje građana od 30.avgusta 2020. godine:
Kako obrukati ono što je već obrukao Milo Đukanović svojim patentima: endemskom korupcijom, sistemskim kriminalom, legalizacijom nepotizma i političkim prevarama?!
Može li se više urušiti i obrukati Crna Gora nego što se obrukala kada je propagandistička mašinerija današnjeg predsjednika Crne Gore „lovila“ „zenge“ oko Prevlake, kada je Vlada tadašnjeg premijera, a sadašnjeg predsjednika „kosmopolite“ i „mirotvorca“, snabdijevala naftom i ostalim potrepštinama bosansko-hercegovačka ratišta?! Ima li veće bruke od one koja je snašla Crnu Goru kada joj je današnji predsjednik, ekspert neoliberalne ekonomije, sa prosječnom ocjenom 6,29, ugasio svaki pogonski dimnjak, zamandalio sve fabričke kapije i likvidirao državne rezerve, za šta danas naručeni analitičari prozivaju 42. Vladu?!
Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović u Skupštini Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 17.03.2022
REGION
Abazović: Sve je bilo u redu do tačke o uvođenju sankcija Rusiji
Ima li veće bruke od DPS-ove koja se, prijeteći, nadvila nad budućnošću Crne Gore, države sa najviše obradive zemlje po glavi stanovnika u Evropi, koja je u stanju totalne ekonomske – egzistencijalne zavisnosti od zemalja iz okruženja?
Ima li veće bruke nego prepustiti vlast u trenutku kada ste napravili dvostruko veći javni dug od onog koji predviđa mastriški maksimum iz 1991. godine?! Nije li najveća bruka školski jedrenjak „Jadran“ koristiti za šverc kokaina, a oficire kao dilere?! Ima li veće bruke od one da Crna Gora troši pojedinačno više banana po glavi stanovnika od bilo koje države zapadnog svijeta?
Kud će veća bruka nego baciti oko na imovinu Crkve i progoniti sveštenstvo?! Ima li veće bruke od one da su najatraktivnije lokacije i nekada najluksuzniji hoteli na primorju zone kumovskih sumraka, a optuženi i osuđeni za učešće u organizovanom kriminalu da su nedostupni?!
Ima li veće bruke od „Pandorinih papira“, vila „bez vlasnika“, veće sramote od afera Koverte i sigurnih glasova, preko kastodi računa, Telekoma i Limenke, do kumovskih pozajmica...
Nije li ipak najveća bruka i ironija biti na Forbsovoj listi i na desnici nositi antikvitete, a vršiti predsjedničku funkciju u državi čije ste građane doveli ispod nivoa socijalnog minimuma?! Odgovoriću i na ovo pitanje! I od toga može biti veća bruka – sa mjesta predsjednika države, sve institucije u državi uvesti u v.d. stanje i uz presudnu pomoć „trojanskog konja“ u 42. Vladi, istu srušiti, te tako onemogućiti moralni i ekonomski preporod, od predsjednika, moralno i materijalno ojađene i obrukane Crne Gore!
Nebojša Medojević - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2022
REGION
Medojević: Abazović je NATO lutka, igra ulogu crnogorskog Zelenskog
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala