- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Medojević: Abazović je NATO lutka, igra ulogu crnogorskog Zelenskog

© Foto : Youtube/ADRIA TV Montenegro/PrintscreenNebojša Medojević
Nebojša Medojević - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2022
Pratite nas
Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević danima poziva crnogorsku političku elitu da se Crna Gora ne svrstava ni na jednu stranu u ovom ratu.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
“Crna Gora je trebala da ostane neutralna i da uradi sve da kroz ove globalne turbulencije prođe sa što manje štete. Nažalost, euroatlanstski fanatici u Vladi i djelovima vlasti i opozicije su se nepromišljeno već svrstali na stranu neprijatelja Rusije. Očigledno da Abazović, Krivokapić, Spajić, Radulović, Bečić, Konjević ne shvataju da svrstavanjem na stranu neprijatelja Rusije rizikuju da budu stavljeni na crnu listu osoba koji ugrožavaju bezbjednost Rusije. I da Rusija prema njima može da sprovede aktivnosti u cilju zaštite bezbjednosti zemlje ”, istakao je Medojević.
Dodaje i da ćemo ove godine ostati bez 30-40% prihoda od turizma, što je kako navodi 400-500 miliona eura manje za Crnu Goru.
“Šta će biti sa depozitima ruskih državljana u crnogorskim bankama, investicijama u nekretnine. A to će se nastaviti i u narednim godinama. Očigledno da je Dritan Abazović prihvatio ulogu komedijaša i NATO lutke u Crnoj Gori i da igra ulogu crnogorskog Zelenskog, ne vodeći računa o interesima Crne Gore ”, ocijenio je lider Pokreta za promjene Medojević.
Sednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2022
REGION
SNP odlučio: Ulazi u Abazovićevu vladu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala