- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Meknami napao britanskog novinara – zbog Đokovića i „sramnog komentara“

© AP Photo / Ben CurtisSrpski teniser Novak Đoković proslavlja pobedu nad Špancem Rafaelom Nadalom u polufinalu Vimbldona.
Srpski teniser Novak Đoković proslavlja pobedu nad Špancem Rafaelom Nadalom u polufinalu Vimbldona. - Sputnik Srbija, 1920, 13.03.2022
Pratite nas
Nekadašnji australijski teniser i direktor Australijan opena Pol Meknami kritikovao je britanskog novinara Majka Diksona zbog komentara upućenih Novaku Đokoviću.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Vest da Đoković neće učestvovati na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju brzo je obišla svet, a mnogi su iz nekog razloga u tome videli razlog za kritike srpskom teniseru.
Iako Novak nije želeo da prekrši nikakva pravila, već ih je poštovao i zbog toga prihvatio posledice da ne može da uđe u SAD, jedan deo javnosti tvrdi da je ovo bila nova bahatost trenutno drugog igrača planete.
„Specijalista za zaobilaženje pravila ponovo nije uspeo da pronađe način. Još jedna ponižavajuća epizoda“, naveo je Dikson, novinar „Dejli Mejla“.
Meknami, koji često odgovara na neosnovane kritike najboljeg srpskog sportiste, na Tviteru je rešio da jasno i glasno uputi reči Britancu.
„Ovo je sraman komentar, Majk. I to o čoveku koji je bio spreman da odustane od najvećih turnira i time rizikuje svoje mesto u istoriji samo kako bi ostao veran svojim stavovima. Šokiran sam, a verujem da su i mnogi drugi“, objasnio je Meknami.
Trenutno nije poznato koji će turnir biti sledeći za Đokovića, ali je dobra vest što će moći i nevakcinisan da igra barem na Rolan Garosu i još nekoliko nadolazećih turnira, ukoliko ne dođe do novih promena.
Novak Đoković tokom konferencije u Dubaiju 2022. - Sputnik Srbija, 1920, 08.03.2022
SPORT
„Gde god da odem, svi hoće da se pridružim gaženju“: Čuveni Australijanac o Đokovićevom tretmanu
Najbolji teniser sveta Novak Đoković na sastanku sa Aleksandrom Vučićem - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
SPORT
Spekulacije o GOAT trci: „Đoković će morati da se suoči sa posledicama“
Pepe Imas, španski guru, bivši teniser i prijatelj Novaka Đokovića - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2022
SPORT
Oglasio se „guru“ – i govorio o Đokoviću
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala