- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novak se vraća na teren – u „drugoj kući“

© AP Photo / Francois MoriNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji srpski teniser i drugi reket sveta, pripreme za odbranu trofeja u Parizu na Rolan Garosu, započeće učešće na Mastersu u Monte Karlu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Na oficijalnom sajtu Novaka Đokovića obelodanjena je pomenuta informacija.
„Novak će sezonu za šljaci 2022. godine otvoriti u Monte Karlu, gde je dva puta osvojio titulu 2013. i 2015. godine“, navodi se na sajtu srpskog asa.
Novaku, koji je u četvrtak uveče bodrio košarkaše Crvene zvezde u Pioniru protiv Makabija, prebivalište je upravo u Monaku, a kako je za učešće na pomenutom Mastersu dovoljan dokaz o preležanom virusu korona u prethodnih šest meseci, nema prepreka da Đoković zaigra.
Masters u Kneževini zakazan je za 10. april i trajaće nedelju dana. To će biti tek drugi turnir ove sezone na kojem će Đoković učestvovati posle Dubaija, kao i otkazanog učešća na Australijan openu početkom godine, odnosno Indijan Velsa koji je u toku.
Prema poslednjim informacijama iz Francuske, pomenuta zemlja popustila je ograničenja vezana za virus korona i potvrde o vakcinaciji nisu neophodne, te za sada Novakovo učešće na drugom Grend slemu u sezoni nije dovedeno u pitanje.
Titulu u Parizu brani upravo Đoković, ali je jasno da će mu Rafael Nadal gotovo sigurno biti najveća pretnja, jer je u „gradu svetlosti“ osvojio čak 13 najvećih titula.
Podsetimo, Nadal vodi po broju Grend slem trofeja pošto je neočekivano podigao trofej u Melburnu i na koti je 21, dok Đoković i Rodžer Federer imaju po 20 titula.
Rafael Nadal i Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
SPORT
Medvedevu su oduzeli zastavu, ali ne mogu i tri cilja
Srpski teniser Laslo Đere - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
SPORT
Preokret Srbina u Indijan Velsu, Kirjos siguran na startu
Bivša belgijska teniserka Žastin Enan tokom igračkih dana 2010. godine - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
SPORT
„Novak prolazi kroz težak period“ – legendarna teniserka iskreno o Đokoviću i njegovoj budućnosti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala