- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jokić nije mogao sam – „pomračenje“ i Kari presudili Denveru /video/

© AP Photo / David ZalubowskiNikola Jokić i Džordan Pul – detalj sa meča Denver - Golden Stejt
Nikola Jokić i Džordan Pul – detalj sa meča Denver - Golden Stejt - Sputnik Srbija, 1920, 11.03.2022
Pratite nas
Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Golden Stejta rezultatom 113:102, a Nikoli Jokiću nedostajala je jedna asistencija za tripl-dabl učinak. Srbin je ponovo bio najbolji u redovima svog tima, ali nije mogao sam da povede ekipu ka novom trijumfu koji je doživeo pomračenje u finišu, dopustivši rivalu da serijom 13:0 okonča meč.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Stef Kari osvetio se Denveru za poraz od pre dva dana i prekinuo je niz Nikole Jokića i Nagetsa od četiri vezane pobede.
Maestralni plejmejker Ratnika ubacio je 34 poena /11/21 šut iz igre, trojke 5/12, imao je devet skokova, tri asistencije i dve ukradene lopte. Kari je najveću podršku imao od Pula koji je brojao do 21.
Nemanja Bjelica proveo je na parketu 20 minuta, imao je dva skoka i tri asistencije.
Denver je prvu deonicu izgubio sa pola koša razlike (29:30) i tokom čitavog susreta na parketu je vladala rezultatska neizvesnost, ali je očajan finiš Nagetsa prouzrokovao da bude izbegnuta drama i da Golden Stejt upiše prvu pobedu posle tri vezana poraza od Denvera.
Serija 13:0 u finišu susreta koštala je Nikolu Jokića i Grumenje poraza rezultatom 113:102. Vodili su Nagetsi 102:100, ali posle nisu postigli nijedan poen...
Jokić je šutirao 9/13, postigao je 23 poena uz 12 skokova i devet asistencija. Somborac je podbacio u šutu za tri poena, s obzirom na to da je trojke šutirao 0/8, pa mu je ukupan procenat pogođenih šuteva bio 43 odsto.
Ali, Srbin je ponovo bio taj koji je držao ekipu u igri i koji je diktirao tempo. Čim je u finišu malo „spustio gas“ usledio je i drastičan pad igre čitavog tima i poraz protiv motivisanog Karija koji je pokazao da je u vrhunskoj formi.
Uz srpskog asa i prošlosezonskog MVP-ja, Monte Moris je ubacio 19 poena, dvocifren učinak ostvarili su i Džef Grin koji je imao 11 poena, pratili su ga Aron Gordon i Hajland sa po deset poena.
Denver je uprkos porazu od Golden Stejta ostao šesti u Zapadnoj konferenciji sa učinkom 40-27, dok su Karijevi Ratnici treći 45-22.
NBA, rezultati
Filadelfija - Bruklin 100:129
Denver - Golden Stejt 102:113
Dejan Radonjić – trener KK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
SPORT
San postaje java – Zvezda krupnim koracima ide ka plej-ofu Evrolige!
Nikola Jokić i Džoel Embid - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
SPORT
Čudovište, zver i MVP – iz Srbije /video/
 Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
SPORT
Srbi u NBA: Jedan MVP i tri večeri za zaborav /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala