- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski diplomata: Vašington ozbiljno zabrinut otkrivanjem istine o biolaboratorijama

© Sputnik / Alekseй Agarыšev / Uđi u bazu fotografijaUlaz u ambasadu Rusije u Vašingtonu
Ulaz u ambasadu Rusije u Vašingtonu - Sputnik Srbija, 1920, 10.03.2022
Pratite nas
SAD pokazuju ozbiljnu zabrinutost povodom otkrivanjѕ istine o radu na vojno-biološkom programu u blizini ruskih granica, izjavio je ambasador Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
„Nervozne izjave američkih vlasti svedoče o ozbiljnoj zabrinutosti Bele kuće zbog otkrivanja istine o radu na vojno-biološkom programu u blizini granica Rusije koji finansiraju SAD“, primetio je diplomata.
Ruski ambasador je pozvao SAD da odmah prekinu ilegalni rad u oblasti vojne biologije na postsovjetskom prostoru i podsetio da je vreme da Vašington ubrza uništenje nacionalnih zaliha hemijskoh oružja.
Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da poseduje informacije da je na teritoriji Ukrajine funkcionisalo oko 30 laboratorija koje su ispunjavale naređenja Ministarstva odbrane SAD.
Zamenica američkog državnog sekretara Viktorija Nuland potvrdila je da u Ukrajini postoje biološki istraživački objekti i da SAD trenutno rade na sprečavanju njihovog pada pod kontrolu ruskih snaga.
Danas se oglasio i Pentagon koji je saopštio da nisu tačni navodi da su Sjedinjene Američke Države koristile biolaboratorije u Ukrajini za izradu biološkog oružja.
Zgrada Organizacije za zabranu hemijskog oružja u Hagu - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2022
RUSIJA
Rusija šalje OZHO dokumente o mogućoj provokaciji Kijeva hemijskim oružjem
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala