- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Britanci „znaju“ zašto je Romanov avion viđen u Turskoj

© AP Photo / Alastair GrantFudbaleri FK Čelsi
Fudbaleri FK Čelsi - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2022
Pratite nas
Vest da Roman Abramovič prodaje Čelsi, pritisnut situacijom u Ukrajini, i dalje je tema broj na Ostrvu. Britanski mediji utrkuju se da saznaju ko će biti kupac, a poslednje ime u nizu je turski milijarder Muhsin Bajrak. Prema pisanju Dejli mejla, Romanov avion viđen je u Instanbulu i Ankari, a navodno su pregovori razlog što je doputovao iz Moskve.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Ruski milijarder Roman Abramovič odlučio je da posle 19 godina i 21 osvojenog velikog trofeja sa londonskim „plavcima“ proda klub.
Jasno je da se zbog procedure prodaja neće dogoditi preko noći, a nekoliko ime je već u igri. Lista je sve duža i duža iz dana u dan.
Poslednje ime u nizu, ujedno i najozbiljniji kandidat trenutno je turski milijarder Muhsin Bajrak „težak“ osam milijardi evra.
Velibor Vasović - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2022
SPORT
„E, neće Vaske...“
Prema informacijama do kojih je došao Dejli mejl, navodi se da je Abramovičev privatni avion, jedan od šest, koliko ih ima, odleteo iz Moskve i na kratko se zadržao u Istanbulu, posle čega je usledio novi let ka turskoj prestonici Ankari.
Takav razvoj događaja bio je dovoljan da mediji momentalno posumnjaju da se Roman uputio ka Turskoj zbog sastanka sa potencijalnim kupcem Čelsija, koji je i sam poručio da je i te kako zainteresovan da se turska zastava zavijori u Londonu, što bi bilo moguće ukoliko postane novi vlasnik londonskih „plavaca“.
Osim Bajraka, kao potencijalni kupci pominju se još MMA Borac Konog Mekregor, kao i petrohemijski milijarder Džim Retklif, deklasirani navijači Čelsija i vlasnik sezonske karte, koji je neretko gost VIP lože na Stamford bridžu.
Od prvog dana nakon što je Roman oglasio prodaju Čelsija figurira ime švajcarskog milijardera Hansjorga Visa, a pominje se cena od tri milijarde evra koliko Abramovič traži za Čelsi.
SPORT
Skandal u Austriji: Suspendovano devet fudbalera zbog nameštanja utakmica
Britanska biznismenka Amanda Stejvli po kupovini engleskog fudbalskog kluba Njukasla - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
SPORT
Britanka stala u odbranu Abramoviča: Veoma sam tužna, nije pošteno
Roman Abramovič: Iako gubi milijarde dolara zbog kirze izazvane virusom korona, i dalje ostaje plemenitog srca. - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
SPORT
Imperija moćnog Rusa kojoj je Britanija posle dve decenije stala na put
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala