- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Oglasio se „guru“ – i govorio o Đokoviću

© AFP 2023 / MIGUEL MEDINAPepe Imas, španski guru, bivši teniser i prijatelj Novaka Đokovića
Pepe Imas, španski guru, bivši teniser i prijatelj Novaka Đokovića - Sputnik Srbija, 1920, 09.03.2022
Pratite nas
Španski guru Pepe Imas, bliski prijatelj i jedno vreme deo tima Novaka Đokovića, govorio je o tome kakva je osoba srpski teniser i koliko je spreman da uradi kako bi pomogao drugima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
OBAVEŠTENJE ZA SVE ČITAOCE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).

Imas je zbog svojih stavova bio maltene konstantno na meti kritičara u Srbiji, a dok se pojavljivao na Novakovim mečevima srpski teniser je beležio loše rezultate.
Novak je tada, u periodu od 2016. do 2018, uglavnom bio i bez Marjana Vajde, ali je jedan deo Novakovih navijača žestoko kritikovao Imasa i njegove metode „širenja ljubavi i mira“.
Španski list „AS“ je nedugo nakon novog Vajdinog odlaska kontaktirao Imasa za komentar o Đokoviću, osvrnuvši se i na stvari koje su se srpskom teniseru desile u prethodnih nekoliko godina.
„Sve je činio iz srca. Neke stvari uspešnije, neke malo manje. Novak je samo čovek i on konstantno uči. Za neke stvari je pogrešio i zbog toga je trpeo kritike, ali je sve to prihvatio i iz toga učio. Sve što je činio bilo je iz želje da pomogne, a ne iz interesa“, izjavio je Imas i dodao:
„Obično se vidimo uveče na turnirima, nekada kod njega u Marbelji ili u Monte Karlu, a tada pričamo i o tome kako da pomogne svojim kolegama. Znam za neke njegove postupke koji nisu poznati i oni su magični. Voleo bih da je više takvih ljudi“.
A, što se tiče prijateljstva i savetodavne uloge u životu i karijeri srpskog tenisera...
„Kada imam nešto da mu kažem, vrata su uvek otvorena, kao i u obrnutoj situaciji. Važan deo Novakovog života je u Marbelji i zbog toga se češće viđamo. Takođe, njegov brat Marko je ovde i sa njim radim na projektu sa mladim teniserima“, objasnio je nekada 146. teniser sveta.
Pepe Imas i Marko Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2021
Novakov brat otvorio dušu: Gubio sam svoj život
Marjan Vajda i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
SPORT
Đokoviću se ponovila istorija, ali – ovo nije 2017. godina
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala