Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Osim za mačke i Ruse: Zapad ušao u monstruoznu fazu – konačni obračun civilizacija

© AFP 2023 / MANDEL NGANZastava Rusije
Zastava Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
Pratite nas
Prva žrtva globalnog svetskog loma koji je izazvalo NATO potpirivanje sukoba u Ukrajini jeste navodni Zapadni poredak slobode i demokratije. Svima je danas jasno da su te vrednosti zgažene i uništene i da je na delu ogoljeni medijsko politički – totalitarizam.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Svetska istorija ne pamti tako jezivu, kancerogenu, sumanutu ofanzivu kao što evroatlantski poredak primenjuje danas protiv Rusije i ruskog naroda.
Zbog specijalne intervencije Ruske Federacije za odbranu svog naroda i protiv nacističkih ekstremista u Ukrajini, na Zapadu se legitimizovala i povampirila nacistička mržnja protiv jednog celokupnog naroda.
Niko nije pošteđen u tom gebelsovskom blickrigu koji predvode vodeći NATO mediji sa svojim plaćenim NVO pipcima i probuđenim otrovnim kapilarima širom sveta, pa i na Balkanu i u Srbiji.
Moraju da budu kažnjeni i prokaženi svi – sportisti, umetnici, biznismeni, književni klasici, muzički geniji, ruski studenti širom sveta, pa čak i ruske mačke koje učestvuju na međunarodnim takmičenjima.
Da je „duboki poredak“ Zapada bio spreman za ovaj monstruozni anticivilizacijski juriš, pokazali su američki mediji koji su u januaru prošle godine kao po komandi isključili direktan prenos konferencije za novinare tadašnjeg odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa i ugasili mu tviter nalog i bilo kakvu mogućnost da se njegova reč čuje.
To je bio samo laki trening za „pobedničku“ američku mašineriju na čelu sa Džozefom Bajdenom koja je sada rešila medijskim pogromom i hibridnim „atomskim bombama“ potpuno uništi Rusiju.
Imperija na zalasku, tako je, stravičnom kampanjom, brutalnim ucenama i pritiscima, nepojamnim lažima i ubijanjem razuma i istine, rešila da svetskim ratom protiv Rusije izvrne sve teze i preokrene točak istorije.
Fašističkom strogoćom, zapadni medijsko politički artiljerci i islednici, teraju svakoga, sa metkom uperenim u slepoočnicu, da osudi navodnu „rusku invaziju“.
Ne sme ni da se ćuti, da se dvoumi, da se bude neutralan, da se bude indiferentan, a kamoli da se podrži intervencija Rusa za odbranu ruskog naroda protiv ukrajinskih otvorenih neonacista sa istetoviranim kukastim krstovima na grudima.
Moraju da se svrstaju i pojedinci, kućni saveti, mesne zajednice, kompanije, kulturno umetnička društva, a kamoli države ili međunarodni savezi.
„Osudi, osudi, osudi“ – zahtevaju uglađeni evroatlantski apostoli odlazećeg neoliberalnog poretka koji se pretvorio u svoju suprotnost.
„Zabrani, ukini, ućutkaj, sankcioniši“ – naređuju zapadni pronositelji „slobode i demokratije“.
Zapadni poredak je na korak da implodira.
Balon laži i obmana koji prividno deluje kao snažna i organizovana akcija protiv Rusije i Vladimira Putina u stvari je samo simulakrum, mehur od sapunice, virtuelno „onlajn“ ništavilo koje nema utemeljenje u stvarnosti.
To je strahotno, cinično ustrojstvo koje navodno brani čistu životnu sredinu, prava transrodnih, pedofila, kobajagi zlostavljanih kućnih ljubimaca i svih „ugroženih“ različitosti, a spremni su da potpire najveći ratni sukob u Evropi ikada, da ugroze temelje kontinenta i da potpuno obesprave i razore ceo jedan narod.
Živimo u trenutku velikog obračuna civilizacije.
Najbolji savet za Srbe koji sam čuo je da budu samo na strani istine u ovom velikom istorijskom vihoru.
I bićemo tako na strani pobednika.
Kao i uvek.
Pogledajte i poslednju emisiju Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ – Bajden gađao Rusiju, a pogodio Ukrajinu i celu Evropu:
Vojnik sa zastavom NATO-a - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
SRBIJA
Imamo posla sa Imperijom zla: Srbija samo treba da očvrsne i da zna ko joj je saveznik
Njujorška berza - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
SVET
Da li će finansijski sistem Zapada nastradati od sopstvenog nuklearnog oružja? /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala