- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Posle Moskve, Berlin: Izraelski premijer se sastao sa Putinom – tema Ukrajina

© Sputnik / Evgeniй Biяtov / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa izraelskim premijerom Naftali Benetom
Predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa izraelskim premijerom Naftali Benetom - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
Pratite nas
Premijer Izraela Naftali Benet doputovao je danas u kratku radnu poseti Moskvi kako bi se sastao sa ruskim liderom Vladimirom Putinom i razgovarao o ukrajinskoj krizi. Nakon toga, uputio se u Berlin na pregovore sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, saopštila je portparolka premijera Ana Jonatan Leus.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
„Benet u ovom trenutku poleće za Berlin da se sastane sa Šolcom“, izjavila je portparolka.
Kako je saopštila pres-služba Kremlja, Putin i Benet su razmotrili različite aspekte situacije u Ukrajini u kontekstu specijalne vojne operacije Rusije za zaštitu Donbasa.
Nakon sastanka sa predsednikom Rusije, premijer je razgovarao sa predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim.
„Izraelski premijer Naftali Benet upravo je razgovarao sa ukrajinskim predsednikom posle sastanka sa Putinom u Kremlju“, saopštila je ranije kancelarija.
Putin i Benet su u sredu razgovarali telefonom na inicijativu izraelske strane. Ruski lider je izložio poziciju Rusije u vezi sa procesom regulisanja konflikta u Ukrajini, uključujući demilitarizaciju i denacifikaciju Ukrajine.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
RUSIJA
Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao sa premijerom Indije i Izraela
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala