- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski superheroj je promenio grad, boju dresa i klub, ali je zadržao stare navike

© REUTERS / PABLO MORANOSrpski fudbaler Dušan Vlahović
Srpski fudbaler Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
Pratite nas
Svaki početak je težak, ali to očigledno ne važi za srpskog golgetera Dušana Vlahovića koji je proglašen za igrača meseca u Seriji A, objavila je Asocijacija fudbalera u Italiji (AIC).
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Novi grad, novi klub, nove boje na dresu, što ne predstavlja problem za 22-godišnjaka iz Beograda.
U transferu vrednom oko 81,6 miliona evra Firencu je zamenio Torinom, ljubičasti dres crno-belim, ali je sačuvao starte navike
Da postiže golove i bude najbolji na terenu, što nije promaklo Asocijaciji fudbalera koja je Vlahoviću dodelila nagradu za najboljeg igrača za februar mesec.
Priznanje koje je bivši golgeter Fiorentine osvajao dok je branio boje kluba iz Firence, sada je dočekao i u redovima slavne „torinske dame“ za koju je debitovao golom posle svega 13 minuta u Seriji, dok mu je u Ligi šampiona bili potrebno svega 32 sekunde da se predstavi elitnom društvu.
Vlahović je u februaru odigrao svih šest utakmica za Juventus, osetio je težinu crno-belog dresa, a odgovorio je na najbolji mogući način sa četiri gola i jednom asistencijom.
Srpski reprezentativac je trenutno prvi strelac italijanskog šampiona sa 20 golova, jednim više od Ćira Imobilea iz Lacija.
Priliku da popravi učinak Vlahović bi trebalo da ima u nedelju od 18 časova kada najtrofejniji klub na Apeninima dočekuje Speciju.
Velibor Vasović - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2022
SPORT
„E, neće Vaske...“
Roman Abramovič - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2022
SPORT
„Proterani“ Rus dobio podršku: „Povlači se jer vidi opasnost“
Ruski fudbaleri - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2022
SPORT
Nemci ne zovu Nemce – niti će suspendovati Ruse
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala