- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Bečić sa protesta u Baru: Biće izbora u Crnoj Gori /video, foto/

© Sputnik / Boban NovovićAleksa Bečić se obraća okupljenima na protestu u Baru
Aleksa Bečić se obraća okupljenima na protestu u Baru - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
Pratite nas
Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić poručio je iz Bara sa protesnog skupa protiv najave formiranja manjinske vlade da će biti izbora u Crnoj Gori, jer se od njih ne može pobjeći.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Bečić je istakao da se u Crnoj Gori sad izdajnicima proglašavaju oni koji nisu spremni da idu sa DPS-om.
„Nama moralne lekcije, dok se narod žrtvovao i hrabro žrtvovao, drže oni koji su tokom godina stekli milione, a ima ih u raznim partijama i na raznim stranama. Hoće sad da našu pobjedu od 30. avgusta prenesu na sto DPS-a“, poručio je on.
Naveo je i da Demokrate nude pošteno rješenje.
„Biće izbora, na njima će se ovo presuđivati. Nudim svima koji su na funkcijama, hajmo na izbore. Vidi se ko brani i ko vraća fotelje a ko je sa narodom. Ne može se izbjeći narodni sud. Čekaju nas lokalni izbori. Ustaj Bare, ustaj Crna Goro“, istakao je Bečić.
Potpredsjednik Demokrata Albin Ćeman poručio je sa protesta da smo svjedoci ulaska u završnu fazu „izdajničkog i kriminalnog plana URA i DPS-a“, te da su „partije s upitnim cenzusom pučisti Ustava Crne Gore“.
On je istakao da izdajnicima smeta što su Demokrate sa narodom na ulici.
„Smeta im odbrana narodnih prava. Izađite iz mračnih soba tajkuna i kriminalaca, izađite među narod da vam kaže šta misli o tome. Narod misli da treba da se raspišu vanredni izbori. Građani, ustanimo zajedno jer samo od nas to zavisi“, kazao je Ćeman.
Predsednik Opštinskog odbora Demokrata Bar Dragan Tufegčić kazao je da je mislio da posle 30. avgusta više neće protestovati i dodao da je to izgleda usud Demokrata.
Poručio je da neki pokušavaju da nas mire sa onima koji su nas vodili u ratove i koji su opljačkali državu.
„Neću da me mire sa onima koji su uništili Luku Bar i što su mnogo toga uništili i prodali. Neću da me mire sa onima koji su uništili privredu Bara“, poručio je Tufegčić i nabrojao sva uspješna barska preduzeća koja su nestala u sumnjivim privatizacijama.
Vladimir Joković - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
REGION
SNP prekosjutra donosi odluku o učešću u Abazovićevoj vladi
Milo Đukanović - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
REGION
Đukanović političkim lupingom želi kontrolu nad vladom
Balkan - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala