- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Pentagon: Uspostavili smo komunikaciju sa Moskvom radi sprečavanja vojnih incidenata

CC0 / / Pentagon
Pentagon - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
Pratite nas
Pentagon je zbog situacije u Ukrajini od 1. marta uspostavio komunikacioni kanal sa Ministarstvom odbrane Rusije u cilju sprečavanja vojnih incidenata, izjavio je za Sputnjik predstavnik američkog Ministarstva odbrane.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
„Ministarstvo odbrane SAD je nedavno, 1. marta, uspostavilo komunikacioni kanal s Ministarstvom odbrane Rusije u cilju sprečavanja pogrešnih procena, vojnih dejstava i eskalacije”, saopštio je agenciji saradnik Pentagona.
On je još dodao da Vašington, kao i pre, održava sa Moskvom nekoliko komunikacionih kanala „radi razmatranja najvažnijih bezbednosnih pitanja u slučaju nepredviđenih okolnosti ili vanredne situacije”.
Brojni mediji su prethodno objavili kako Pentagon želi da sa Rusijom uspostavi komunikacioni kanal zbog situacije u Ukrajini, sličan onom koji je bio uspostavljen u vezi sa dešavanjima u Siriji 2015. godine.
Ruski general-major Igor Konašenkov - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
RUSIJA
Upozorenje Rusije stranim plaćenicima: Sedam puta razmislite pre polaska u Ukrajinu
Pogled na Pentagon - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
SVET
Pentagon: Amerika dostavlja Kijevu najbolje naoružanje, ali smo zabrinuti za bezbednost Zelenskog
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala