- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Ministarstvo odbrane Crne Gore: Nikada nijesmo razmatrali mogućnost slanja vojnika u Ukrajinu

Pratite nas
Ministarstvo odbrane, na čelu sa ministarkom Oliverom Injac i Vojska Crne Gore tvrde da nikada nijesu razmatrali, niti predložili Savjetu za odbranu i bezbjednost upućivanje 120 pripadnika Vojske Crne Gore u krizna područja, između ostalog i u Ukrajinu.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
„Navedeni podaci o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore, a posebno u kontekstu upućivanja u Ukrajinu, apsolutno su neistiniti. Iznošenje ovakvih iskonstruisanih informacija sa ciljem dezinformisanja javnosti, u ozbiljnom trenutku u kojem se nalazimo, stvara pogrešnu percepciju u javnosti, te ovakvo postupanje najstrože osuđujemo”, istakli su u saopštenju.
Dodali su da Ukrajina nije članica NATO-a, te da snage Alijanse neće biti raspoređivane na teritoriji te zemlje, što su u svojim javnim obraćanjima iznijeli visoki zvaničnici NATO-a.
Podrška Rusiji iz Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
REGION
„Moli se Bogu i drž’ se Rusije“: Skupovi podrške u Podgorici i Baru /video, foto/
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
REGION
Zašto nije bilo sednice Saveta za odbranu i bezbednost Crne Gore: Oglasili se Krivokapić i Đukanović
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala