- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legenda Partizana ima težak zadatak – da vrati Orliće u vrh evropskog fudbala

© Foto : Fudbalski savez Srbije / Marko MetlašGoran Plavi Stevanović – novi selektor U21 reprezentacije Srbije
Goran Plavi Stevanović – novi selektor U21 reprezentacije Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
Pratite nas
Goran Plavi Stevanović, nekadašnji trener Partizana, imenovan je za novog selektora mlade reprezentacije Srbije (U21). Pred njim je težak zadatak da vrati Orliće u sam vrh evropskog fudbala, posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
Fudbalski savez Srbije i Goran Plavi Stevanović potpisali su ugovor o saradnji do juna 2023. godine, dok će dosadašnji vršilac dužnosti Aleksandar Rogić ostati na mestu selektora za igrače uzrasta do 20 godina.
Posle turbulentnog perioda koji smo imali sa mladom reprezentacijom nadamo se da ćemo sa Goranom Stevanovićem dobiti određenu vrstu stabilnosti. Reč je o dokazanom i renoniranom treneru za kojeg verujemo da će uspostaviti kvalitetan ritam rada sa ovom selekcijom. Stevanović će imati maksimalnu podršku svih struktura FSS. Pred nama je nastavak kvalifikcija, dve utakmice kod kuće protiv Severne Makedonije i Jermenije koje neće biti jednostavne. Naši ciljevi su maksimalni i verujemo da ćemo ostvariti pobede u obe utakmice“, rekao je Nikola Lazetić, direktor mlađih kategorija FS Srbije.
Goran Stevanović se ponovo vraća u FSS, s obzirom na to da je 2006. godine bio pomoćnik Iliji Petkoviću u periodu od 2003. do 2006. godine.
„Rad u mladoj selekciji je specifičan, to su fudbaleri koji bi u perspektivi trebalo da budu oslonac A reprezentacije. Odgovornost je velika i hvala Savezu na ukazanom poverenju. Dolazim motivisan i nadam se da ćemo uspeti da napravimo nešto što će predstavljati čvrst temelj za budućnost“, poručio je Stefanović na promociji.
Andrea Anjeli i Aleksandar Čeferin - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
SPORT
Bogati spremaju novi puč, ali se jedan bitan čovek protivi: „Paralelni univerzum“
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
SPORT
Vlahović dočekan sramnim uvredama i morbidnom koreografijom, ali odlazi s pobedom! /foto, video/
Radomir Antić - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
SPORT
Radomir bi bio ponosan /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala