- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Ruska akcija razotkrila opasne američke biolaboratorije u Ukrajini /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.
Danas u vestima:
Očekuje se nastavak pregovora Moskve i Kijeva. Ukrajina odugovlači po nalogu Vašingtona, izjavio Lavrov. Oružane snage Rusije preuzele punu kontrolu nad regionalnim centrom Herson. Marijupolj blokiran ali je otvoren koridor za napuštanje grada.
Ruska akcija ogolila činjenicu da koju je Vašigton krio – u Ukrajini postoji 11 američkih biolaboratorija. Svaka od njih može da proizvede agense za upotrebu u biološkom ratu, kažu stručnjaci.
Odlukom Evropske unije da finansirati kupovinu naoružanja nekoj „napadnutoj zemlji" napravljen je presedan – počevši od spoljnopolitičkog, obraćanjem državama koje nisu članice EU a koje su u ratu, ali i odbacivanjem politike mira.
Turska bi podržala ulazak Kosova u NATO, poručio predsednik Redžep Tajip Erdogan. Može li ukrajinska kriza da ubrza pristup Alijansi?
Servisi Gugl Diskaver i Gugl njuz ograničili prikazivanje materijala iz svih resursa medijske grupe „Rusije sevodnja“ kojoj pripada I Sputnjik Srbija. Sav video sadržaj od sada pratite na slobodnoj video platformi Odisej.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala