- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Radomir bi bio ponosan /video/

© AFP 2023 / PIERRE-PHILIPPE MARCOURadomir Antić
Radomir Antić - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
Pratite nas
Završeno je renoviranje stadiona Slobode iz Užica koji nosi naziv po proslavljenom fudbalskom stručnjaku Radomiru Antiću. Prelep objekat, spreman je da ugosti navijače u prolećnom delu sezone Srpske lige Zapad.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
U avgustu 2021. godine doneta je odluka da stadionu u Užicu promeni ime i ponese ga po čoveku koji je ostavio dubok trag gde god da je radio. Jedini stručnjak koji je sedeo na klupama tri najveća španska kluba – Reala, Barselone i Atletiko Madrida.
Bivši selektor Srbije koji je preminuo 2020. godini u 71. godini, života nesumnjivo bi bio ponosan na činjenicu da je stadionu u Užicu poneo njegovo ime, kao i da je u potpunosti renoviran i da je spreman da ugosti navijače u nastavku sezone.
Sloboda je trenutno četvrta na tabeli sa 27 bodova, dok prvoplasirana Sloga Požega ima četiri boda prednosti. Prvi tim na tabeli Srpske lige Zapad izboriće plasman u Prvu ligu Srbije, odnosno drugi po jačini rang takmičenja u srpskom fudbalu.
Podsetimo, Radomir Antić je karijeru počeo upravo u FK Slobodi, posle čega je prešao u Partizan, kasnije je branio boje Fenerbahčea i Saragose, kao i Lutona. Po završetku igračke karijere, usledila je bogata trenerska. Startovao je kao pomoćnik u Partizanu davne 1985. godine, kasnije je vodio Saragosu, Real, Ovijedo, Atletiko Madrid, Barselonu, Seltu, Srbiju, Šandong i Hebej.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2022
SPORT
Padao je sneg – padali su i kartoni i uvrede u Novom Pazaru /video/
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2022
SPORT
Milojević ponovo ostao bez posla
Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2022
SPORT
Terzić o „Gaspromu“: Zahtev UEFA bi bio sulud
Sve vesti
0
Prvo nova obaveštenjaPrvo stara obaveštenja
loader
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala