- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crno-bela „devetka“ je dala sud – Partizan ide na veliki test

© Foto : FK Partizan / Miroslav TodorovićKvinsi Menig
Kvinsi Menig - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2022
Pratite nas
Partizan, aktuelni lider tabele fudbalske Superlige Srbije, igraće u osmini finala Lige konferencija protiv holandskog Fejenorda, renomirane ekipe koja se nalazi i među timovima sa visokim renomeom u trećem po snazi evropskom klupskom fudbalskom takmičenju.
Partizan nije prošao najbolje na žrebu, od mogućih osam rivala, Fejenord je projektovan kao treći po snazi, iza Rome i Rena.
Fejenord je osvojio prvo mesto u grupnoj fazi takmičenja, gde je igrao protiv Union Berlina, Slavije i Makabi Haife i direktno se plasirao u osminu finala, dok je Partizan morao da igra u šesnaestini protiv Sparte iz Praga.
Fudbaleri Partizana pred meč sa Gentom - Sputnik Srbija, 1920, 25.02.2022
SPORT
Liga konferencija: Partizan putuje u Holandiju!
Fejenord je bio prvak Evrope, dvostruki je osvajač Kupa UEFA, a u holandskom prvenstvu zauzima treću poziciju na tabeli, iza Ajaksa i PSV.
To je pozicija koju je Partizanu, da igra u Erediviziji, dao fudbaler crno-belih, holandski internacionalac Kvinsi Menig.
„Kada bismo igrači tamo bili bismo na trećem ili četvrtom mestu, kao što su AZ Alkmar i Fejenord, nešto slično“, rekao je Menig pre nekoliko nedelja za Objektiv TV.
Holanđanin će sada imati priliku da se pokaže pred svojim zemljacima, naročito pošto njegov partner u napadu Rikardo Gomeš neće moći da igra u prvom duelu u Roterdamu zbog crvenog kartona dobijenog u Beogradu.
Fudbaleri FK Partizan slabe gol Gomeša na utakmici protiv Sparte - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2022
SPORT
Dva gola, pa crveni – Rikardo odveo Partizan u osminu finala! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala