- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novakova veličina se meri dečijim osmehom /video/

© AP Photo / Kamran JebreiliNovak Đoković tokom prvog kola turnira u Dubaiju i duela sa Lorencom Musetijem
Novak Đoković tokom prvog kola turnira u Dubaiju i duela sa Lorencom Musetijem - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, vratio se na teren posle skoro tri meseca pauze, a navijači su ga u Dubaiju dočekali sa ovacijama. Da je srpski as i dalje idol i igrač koji gaji sjajan odnos sa publikom pokazuje i scena Novaka i dečaka koji je ostao oduševljen jer je upoznao svetskog broja jedan.
Odlično je Novak obeležio povratak na teren pobedom nad Lorencom Musetijem, a trijumf je pozdravila i publika sa tribina.
Veliki broj srpskih i stranih navijača bodrio je Novaka iako srpski teniser nije očekivao veliku podršku nakon događaja u Australiji i izjave da i dalje ne želi da se vakciniše.
Ipak, Đokovića je sačekalo pozitivno iznenađenje, a on je kao i uvek znao da uzvrati ljubav, što je ovoga puta najbolje osetio jedan dečak.
Simpatični plavušan po imenu Timi prišao je Novaku, a srpski as je iz torbe izvadio majicu i dao je dečaku.
Hvala ti legendo za poklon! Ovo je čast, velika motivacija i inspiracija! Idemo“, napisao je Timi ispod snimka sa Novakom.
Mališanu se automatski osmeh nacrtao na licu, a zatim je oduševljeno zagrlio najboljeg tenisera sveta koji mu je uzvartio.
Timi je najbolji juniorski igrač Ujedinjenih Arapskih Emirata, a fotografije sa Novakom njegova majka i ranije je kačila na Timijevom profilu na društvenoj mreži Instagram.
Nema sumnje da će Novaku biti lakše u nastavku turnira jer je video da je i dalje idol mlađima i da i dalje ima glasnu publiku koja stoji uz njega, uprkos tome što se mnogi ne slažu sa njegovim stavom.
Đoković je iskreno objasnio da još uvek ne želi da se vakciniše, ali uprkos tome što je napomenuo da nema antivakserski stav od jednog dela javnosti je okarakterisan kao pripadnik te grupe ljudi.
Zbog toga je „Ajmo Nole“ sa tribina imao još veći značaj, što je potvrdio i prvi reket sveta nakon meča.
„Fantastični su navijači bili danas. Bilo je neizvesno kako će me dočekati publika, nisam znao, priželjkivao sam najbolje, a ovo je bilo bolje od najboljeg. Stvarno nisam znao, znao sam da sam izašao na teren u Australiji ne bi bilo ovako. Nisam znao kako će ljudi reagovati, ali hvala im od srca!“, rekao je posle pobede Novak.
Prvi reket sveta će u osmini finala Dubaija igrati protiv Karena Hačanova.
Španski teniser Karlos Alkaras - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2022
SPORT
Iz Španije „stiže uragan“ – tinejdžer uspeo da zaseni Đokovića, Federera i Nadala!
Novak Đoković na treningu u Dubaiju - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2022
SPORT
Novak saznao rivala u osmini finala Dubaija
Aslan Karacev - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2022
SPORT
Rus umesto da brani titulu doživeo debakl – Amerikanac ide na Srbina
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala