- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Toni Nadal napao porodicu Đoković

© AFP 2023 / ERIC FEFERBERGToni i Rafael Nadal
Toni i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2022
Pratite nas
Toni Nadal, stric i bivši trener Rafaela Nadala, govorio je o uticaju porodice na uspehe profesionalnih sportista, osvrnuvši se i na porodicu Đoković, za koje je imao indirektne kritike.
Toni je istakao da „mnogi kažu da je za velike uspehe potrebno dobro okruženje“, ali je imao i kritički nastrojen komentar za porodicu Đoković kada je bio upitan o dešavanjima vezanim za Novaka tokom i posle deportacije iz Australije.
„Pa, dozvolite mi da to i preispitam. Pogledajte šta je sve Đoković osvojio, dok je njegovo okruženje onakvo kakvo jeste“, kazao je Toni Nadal.
Što se tiče porodice Nadal, Toni kaže sledeće:
„Bilo kako bilo, porodica Nadal je normalna i oduvek je bilo tako. Moj brat Migel Anhel je igrao za FK Barselona. Oduvek smo se držali podalje od ekstravagantncije“.
Podsetimo, Rafael i Toni Nadal svojim izjavama više su stali na stranu australijske vlade nego srpskog tenisera, dok je porodica Đoković organizovala proteste u Beogradu, ali i govorila na pres konferencijama kako bi podržala Novaka koji je vreme provodio u imigracionom pritvoru.
U intervjuu za „La Vangardiju“ sada član stručnog štaba Feliksa Ože-Alijasima i vlasnik teniske akademije u Španiji objašnjava i da ne veruje da će Nadal biti najveći svih vremena (GOAT) ukoliko ostane na 21. Grend slem tituli.
„Ne verujem u to. Đoković je favorit na Vimbldonu. Na Rolan Garosu očekujem pobedu Rafaela. Ne znam šta da mislim o US openu. Realnost je takva da je sve teže i teže osvojiti Grend slem“, podvukao je Toni.
Novak, Srđan i Dijana Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 05.01.2022
SPORT
Srđan Đoković za Sputnjik: Sina mi drže u zarobljeništvu!
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
SPORT
Mračna strana Nadalovog čuda
Rafael Nadal i njegvo stric Toni (levo) - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
SPORT
Nadal „bocnuo“ Đokovića, pa se setio Australije: „Niko ne voli da plaća porez...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala