- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bivši selektor Srbije ima misiju u „svetoj zemlji“

© Sputnik / Mihail Voskresenskiй / Uđi u bazu fotografijaTrener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom
Trener Srbije Mladen Krstajić na meču s Kostarikom - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
Pratite nas
Mladen Krstajić preuzeo je Makabi iz Tel Aviva u prvoj dekadi decembra, a pred utakmicu 23. kola sa Hapoel Haifom, poručio je da on i njegov stručni štab, koji takođe čine Srbi, žele da otvore vrata još nekom treneru iz naše zemlje u Izraelu.
Bivši selektor Srbije ne krije da u „svetoj zemlji“ ima misiju, a ona se odnosi na to da još neki od trenera iz naše zemlje u budućnosti dobiju posao u Izraelu.
Vrata je otvorio Vladimir Ivić koji je beležio fantastične rezultate sa Makabijem iz Tel Aviva, a na golu je mesto bilo rezervisano za zlatnog "orlića" Predraga Rajkovića, koji je trenutno prvi čuvar mreže francuskog Remsa.
Krstajić je preuzeo Makabi kada je klub bio četvrti na tabeli i zaostajao je za liderom Makabi Haifom deset bodova, sada je ta razlika pala na osam bodova, s tim što je klub popravio plasman za jednu poziciju i trenutno je treći na tabeli izraelskog šampionata.
Krstajić je u međuvremenu doveo pojačanje iz Čukaričkog, reč je o Đorđu Jovanoviću koji je već postigao dva gola i to oba za pobedu Makabija.
„Što se tiče budućnosti, imamo ugovor kakav imamo. Sigurno da ćemo uraditi sve da napravimo što bolji rezultat za Makabi bilo da ostanemo ili ne. Želimo da se o nama priča pozitivno, da nekom u budućnosti otvorimo vrata Izraeal. Mi ovde ne prezentujemo sebe, već i našu zemlju“, izjavio je Krstajić.
Bivši selektor Srbije koji je vodio Orlove na Mundijalu u Rusiji nakon što je pred Svetsko prvenstvo 2018. godine smenjen Slavoljub Muslin, poveo je u Izrale i dvojicu pomoćnika Stefana Jankovića i Vladimira Radenkovića.
Deo stručnog štaba je i Marko Stojanović, kojem je poverena fizička priprema fudbalera Makabija.
Podsetimo, Makabi je u Ligi konferencija u šesnaestini finala odmerio snage sa PSV-om iz Ajndhovena i izgubio je 1:0 na Filips stadionu, a revanš je zakazan narednog četvrtka u Izraelu.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
SPORT
Bekstvo iz Madrida i renesansa zlatnog „orlića“ u Bratislavi /video/
Srpski trener Veljko Paunović - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2022
SPORT
Paunović se oprostio pobedom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala