- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legende se posvađale zbog Novaka — Amerikanac poslao oštru poruku, Australijanac mu odgovorio

© AP Photo / Michael Noble Jr.Braća Mekinro, Patrik i Džon
Braća Mekinro, Patrik i Džon - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2022
Pratite nas
Nakon što se Novak Đoković oglasio povodom svog stava o vakcinaciji, izazvao je mnoge komentare i rasprave. Amerikanac Patrik Mekinro imao je oštru poruku za srpskog tenisera, ali mu je Australijanac Pol Meknami odgovorio i stao uz Novaka.
Novakov intervju za „Bi-Bi-Si“ izazvao je lavinu komentara, od kojih su i brojne važne ličnosti belog sporta dale svoj stav povodom Đokovićeve izjave o vakcinaciji.
Patrik Mekinro, brat slavnog Džona Mekinroa, objasnio je kako je Novak doneo lošu odluku baš u trenutku kada je trebalo da prestigne Rafaela Nadala i Rodžera Federera.
„Đoković je proveo deset do 15 godina jureći Federera i Nadala. Konačno ih je stigao i bio je spreman na sprint da ih prestigne, a onda se zaglavio u blatu zbog odluke da ne primi vakcinu“, rekao je Mekinro za „ESPN“ i time se pohvalio na društvenim mrežama.
Video je tu objavu i Pol Meknami, čovek koji je u dublu podigao četiri Grend slem trofeja i više puta stao u odbranu Novaka Đokovića.
Srpski teniser jeste bio u zaostatku u odnosu na Nadala i Federera kada se broje Grend slem trofeji, međutim, Novak je redom rušio mnoge druge rekorde koje španski i švajcarski teniser nisu uspeli pre njega.
To je u vidu imao i Meknami koji je objasnio Mekinrou da Novak nikada nije jurio svoja dva najveća rivala već igrao svoju igru.
„Dragi Patriče, Novak nije proveo svoj život jureći Federera i Nadala, on je samo bio ono što jeste i nastavlja to da bude. To je deo koji nedostaje mnogima koji ne mogu ili ne žele da ga vide“, bio je jasan Meknami.
Aleks Hok - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2022
SPORT
Oglasio se ministar koji je deportovao Đokovića: „Otvoreni smo za razmatranje“
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2022
SPORT
Đoković jednom rečenicom pokazao ljudsku i šampionsku veličinu /video/
Rafael Nadal i njegvo stric Toni (levo) - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2022
SPORT
Toni Nadal otkrio: Rafa će morati na operaciju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala