- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Inspektor Blaža otkrio zašto se solidariše sa Pamelom Anderson

© Sputnik / Ilja Pitaljev / Uđi u bazu fotografijaPamela Anderson
Pamela Anderson - Sputnik Srbija, 1920, 04.02.2022
Pratite nas
Autor hita „Lepa si Pamela“, Prljavi inspektor Blaža otkrio je za Sputnjik zašto je solidaran sa Pamelom Anderson.
Premijera serije „Pem i Tomi“ o braku Pamele Anderson i Tomija Lija podigla je priličnu prašinu i kod kritike i kod publike, pre svega, zahvaljujući scenama u kojima se glumci pojavljuju u potpunosti razgolićeni.
U seriji o turbulentnoj vezi Pamele Anderson i Tomija Lija naslovne uloge igraju Lili Džejms i Sebastian Sten, kojima skidanje pred kamerama nije predstavljalo nikakav problem.

Kućni video poučan kao „Opstanak“

Serija „Pem i Tomi“ prikazuje se na striming servisu „Hulu“ i prati priču o snimku seksa koju je iz Pamelinog i Tomijevog doma ukrao električar i prodao ga na internetu, a „kućni uradak“ se vrlo brzo raširio širom sveta.
Prljavi inspektor Blaža, autor hita „Lepa si Pamela“, kaže za Sputnjik da je ključni deo serije „Pem i Tomi“ — kućni video kog su snimili Pamela Anderson i Tomi Li, gledao devedesetih godina u vreme najveće krize.

„Ta video-kaseta se iznajmljivala u video-klubu, VHS kasete su bile. To je jedan vrlo poučan film. Kao što smo nekad svi gledali ’Opstanak‘ na RTS-u, tako je iz tog filma Tomija Lija i Pamele moglo dosta da se nauči o seksualnom vaspitanju.

Zašto je Blaža solidaran sa Pamelom

Blaža ipak neće gledati seriju jer je Pamela rekla da je neće gledati ni ona, ni njena porodica.

„Solidarišem se sa Pamelom kao što se i Pamela solidarisala sa srpskim narodom u najtežim trenucima kad je bilo bombardovanje. Možda su ljudi zaboravili, ali mnogi nisu, Pamela je jedna od retkih javnih ličnosti iz sveta šoubiznisa koja je radila i živela u Americi, rodom je Kanađanka, ali je u SAD napravila karijeru, koja je rekla da je bombardovanje Srbije jedna velika greška i strašan potez NATO-a. Pošto je Pamela rekla da njena porodica ne podržava taj film i da ga neće gledati, onda ga ni Blaža neće gledati.

Poruka Pameli i Tomiju

Blaža je uputio poruku Pameli i Tomiju povodom premijere serije.

„Tomi Liju zavrnuću, bre, šiju, to se zna. To je poruka iz pesme koju sam posvetio Pameli onih godina. A Pameli: Lepa si Pamela, ljubitelj sam tvoga tela.“

Maša Radović i Prljavi inspektor Blaža - Sputnik Srbija, 1920, 30.06.2018
Inspektor Blaža: Ovo bih šapnuo Putinu... (video)
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala