Inspektor Blaža: Ovo bih šapnuo Putinu... (video)

© SputnikMaša Radović i Prljavi inspektor Blaža
Maša Radović i Prljavi inspektor Blaža - Sputnik Srbija
Pratite nas
Prljavi inspektor Blaža otkrio je za Sputnjik šta bi šapnuo Putinu na uho, da li će Melaniji Tramp posvetiti pesmu, da li je još uvek ostao „veran“ Pameli Anderson, ali i koji aktuelni sportista zaslužuje da se nađe u njegovim stihovima.

Rok muzičara i komičara Igora Blaževića, poznatijeg kao Inspektora Blažu, pitali smo u kojoj svetskoj političarki nalazi inspiraciju, pamti li najveći blam u životu, ali i s kim bi se zamenio na jedan dan u životu.

Na pitanje ko mu je trenutno pod istragom i dokle se stiglo u slučaju fudbalskog sudije Briha, duhoviti Blaža, u svom stilu, odgovara:

„Brih je, u stvari, Nemac, Švaba. Tri puta smo ratovali sa njima i opet ćemo. Brih je pokazao sve odlike nemačkog sudije i nemačkog građanina. To znači — ne voli nas. I videli ste šta se desilo. Meni je jako žao da jedna tako krucijalna odluka kao što je penal, a trebalo je da bude dosuđen za nas, nije bio dosuđen. Čemu služi onda ovaj VAR? Zašto oni tamo ’vare‘, ako ne mogu da dosude penal? I o Brihu mogu reći sve najgore. Videćemo na sledećoj utakmici da li će suditi isto tako loše kao protiv nas.“

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala