- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zverev je pao na ispitu: „Pritisak!“

© AP Photo / Luca BrunoAleksandar Zverev, nemački teniser, posle pobede nad Novakom Đokovićem u Torinu 2021.
Aleksandar Zverev, nemački teniser, posle pobede nad Novakom Đokovićem u Torinu 2021. - Sputnik Srbija, 1920, 02.02.2022
Pratite nas
Aleksandar Saša Zverev došao je na Australijan open kao jedan od favorita za titulu, ali je eliminisan već u osmini finala. Nakon završenog prvog Grend slema u sezoni Nemac je vidno razočaran, a kao jedan od razloga za neuspeh navodi i veliki pritisak.
Novak Đoković sačuvao je prvo mesto iako nije učestvovao na Australijan openu, jer je najpre Zverev ispao u osmini finala, a kasnije u finalu i Danil Medvedev.
Ipak, Rus nije razočarao, ali se od Nemca očekivalo daleko više. Eliminisao ga je Denis Šapovalov i srušio mu san o prvom mestu.
Zverev je dobro znao da mu titula donosi i lidersku poziciju, a upravo je to prema njegovom mišljenju jedan od razloga zašto nije uspeo da ode dalje na turniru.
Znam da sam imao loš Australijan open, ali okrenuo sam novi list. Bio sam pod velikim pritiskom, svi su mi govorili da mogu da postanem broj jedan. Razočaran sam rezultatom“, iskren je bio Zverev.
Nije krio nemački teniser da bi više voleo da je on igrao u finalu, ali da je tenis u borbi za titulu bio spektakularan.
Gledao sam finale, iako bih više voleo da sam ga ja igrao. Rafa je bio neverovatan. Moramo da čestitamo i Danilu koji je takođe bio sjajan“, zaključio je Zverev.
Nemac ruskog porekla imao je sjajnu sezonu zbog čega je i bio favorit u Australiji, ali poraz je sada iza njega s obzirom da igra turnir u Monpeljeu.
Španski teniser Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2022
SPORT
Separatista kritikovao Nadala: „Muka mi je od njega!“
Novak Đoković tokom Mastersa u Parizu - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2022
SPORT
Berane slave Novaka – uz reči patrijarha Pavla /foto/
Ema Radukanu - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2022
SPORT
Britanka osvojila Ameriku i život joj se pretvorio u pakao: „Oduzeta mi je sloboda“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala