- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Pregovori u toku: Nova linija „Er Srbije“ za Rusiju

© Tanjug / ZORAN ZESTICAvion "Er Srbije"
Avion Er Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2022
Pratite nas
Direktor za strateške komunikacije ruske kompanije „Aerodromi regiona“ Evgenije Krasikov objavio je na konferenciji za štampu posvećenoj razvoju aerodroma „Koljcova“ da bi srpska kompanija „Er Srbija“ mogla da otvori liniju za Jekaterinburg.
Prema njegovim rečima kompanije „Er Srbija“ i „Viz er“ su spremne da lete iz aerodroma „Koljcova“ u Jekaterinburgu u druge zemlje Evrope čim se ukinu ograničenja nastala zbog virusa korona. On je naglasio da nema drugih prepreka.
Prema rečima izvršnog direktora aerodroma „Koljcovo“ Aleksandra Pastuhova, u toku su pregovori sa avio-kompanijama i uskoro će biti objavljeni detalji.
O tome da su „Er Srbija“ i „Viz er“ spremne da lete iz „Koljcova“ objavljeno je u septembru prošle godine. Bio je plan da prvi let bude do kraja 2021. godine.

„Pregovori sa Koljcovom su pri kraju. Postoji velika verovatnoća da će ‘Viz er’ saobraćati između Budimpešte i Jekaterinburga“, izjavio je tada Šandor Fabijan, mađarski konzul u Jekaterinburgu.

U decembru je Šandor Fabijan pojasnio da „Viz er“ počinje sa letovima iz Jekaterinburga u Budimpeštu u proleće 2022. godine.
Avion Er Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 05.01.2022
EKONOMIJA
Avionom od Kraljeva do Istanbula
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala