- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Srpski glumac u ruskoj hit seriji „Bivši“: Da li su mladi zavisniji od luksuza ili od poroka

© Sputnik / Ekaterina Česnokova / Uđi u bazu fotografijaPetar Zekavica
Petar Zekavica - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
Pratite nas
Nova ruska hit serija „Bivši“ u čijoj se glumačkoj postavi našao i srpski glumac Petar Zekavica, poznat po ulogama u filmu „Dara iz Jasenovca“ i serijama „Državni službenik“ i „Žigosani u reketu“ dostupna je našoj publici na platfotmi Start.
Da li je zavisnicima lako da pobede izazove sa kojima se suočavaju i okrenu novi list? Mogu li da pronađu sreću? Da li su sami u toj borbi, ili postoje ljudi koji su uvek tu, bez obzira na teškoće? To su neka od pitanja koje otvara nova ruska hit serija „Bivši“.
Žanrovski opredeljena kao drama, ova serija govori o luksuznom životu mladih zavisnika u vrtlogu poroka kroz priču Jane, bogate devojke koja na klinici za rehabilitaciju pronalazi spasenje.
© Foto : STARTLjubov Aksenova
Ljubov Aksenova - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
Ljubov Aksenova
Glavni glumci Ljubov Aksenova i Denis Švedov, već imaju zajedničko glumačko iskustvo, a u „Bivšima“ su dočarali problematiku zavisnosti i to pod rediteljskom palicom Ivana Kitaeva. Četvoro scenarista radilo je na prvoj sezoni serije, a među njima i Aleksej Trotsjuk koji je 2020. godine dobio „Zlatnog orla“, nagradu ruske nacionalne filmske akademije.
© Foto : STARTPoster za seriju "Bivši"
Poster za seriju Bivši - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
Poster za seriju "Bivši"
Srpski glumac Petar Zekavica, inače izuzetno popularan u Rusiji, pojavljuje se u trećoj sezoni.
Interesantno je da je debitantsku ulogu u seriji ostvarila i ruska pevačica Polina Gagarina, koja je 2015. nastupila na Evrosongu i osvojila drugo mesto za Rusiju.
Serija „Bivši“ nalazi se u top pet najgledanijih serija na platformi Start.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala