- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski superheroj nije ni stigao u Torino, a na leđima mu je teško breme

© Foto : Mašimo Paolone/LaPreše via APDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 27.01.2022
Pratite nas
Dušana Vlahovića još samo potpis deli od prelaska u redove najtrofejnijeg italijanskog kluba Juventusa, ali dok posao ne bude ozvaničen jasno je da je on i dalje član Fiorentine. A do tada, italijanski „Tutosport“ uspeo je da nabaci na leđa srpskog superheroja teško breme, jer mu je namenjena sedmica i već ga promovišu kao novog Kristijana Ronalda.
Srpski reprezentativac Dušan Vlahović nalazi se definitivno pred potpisom dosadašnje karijere. Došlo je vreme da se naplati sav trud i talenat koji poseduje 21-godišnji Beograđanin i prvi strelac Serije A sa 17 golova ove sezone, koliko ima i Ćiro Imobile iz Lacija.
Lepo je, ali ne i lako biti Dušan Vlahović ovih dana, s obzirom na to sa čim se sve suočava i dalje aktuelni član Fiorentine. Naime, navijači mu prete smrću, ispred njegovog stana u Firenci nalazi se navodno i obezbeđenje, a on mora da ostane smiren i da napravi iskorak u karijeri i životu.
Ni mediji na Apeninima mu ne olakšavaju, već mu na leđa stavljaju dodatni teret, težak gotovo tonu...
Tako je torinski „Tutosport“ na današnjoj naslovnoj strani izašao sa naslovom „Dušan Vlahović je novi Kristijano Ronaldo“.
Naslov je opravdan činjenicom da „srpskog ubicu“ kako su ga nazvali, što je aluzija na njegovo golgetersko umeće, čeka sedmica koju je nosio slavni Portugalac i jedan od najboljih fudbalera u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu.
Mediji na Čizmi takođe navode i da je posao praktično dogovoren, Fiorentina će prihvatiti obeštećenje od oko 75 miliona evra uključujući i bonuse, samo što Dušanovi menadžeri treba da finiširaju posao sa čelnicima „stare dame“.
Prelaskom u Juventus, kada posao bude ozvaničen, nekadašnji napadač Partizana i momak koji ne prestaje da ruši rekorde u Seriji A i za kojeg je nebo granica, postaće najskuplji srpski fudbaler u istoriji.
Luka Jović koji je iz Ajntrahta prešao u Real Madrid 2019. godine za 60 miliona evra, trenutno je na vrhu pomenute liste, ali je jasno da su u pitanju sati kada će to biti promenjeno.
Ljubomir Fejsa - Sputnik Srbija, 1920, 27.01.2022
SPORT
Partizan doveo taliju – u Humsku se vraća čovek koji je sinonim za trofeje /foto/
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 25.01.2022
SPORT
„On je gladan, ljut, nikada zadovoljan“ – i on je najubojitije oružje iz Srbije!
Srpski napadač Dušan Vlahović  - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2022
SPORT
Vlahović promašio prvi penal u karijeri, pa sjajnim lobom nastavio seriju golova /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala