- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vilander o Nadalu: „Ježim se kada ga gledam“

© AP Photo / Andy BrownbillŠpanski teniser Rafael Nadal
Španski teniser Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
Pratite nas
Legendarni Mats Vilander koji je trenutno analitičar Eurosporta i komentariše mečeve Australijan opena, oduševljen je tenisom koji u Melburnu igra Rafael Nadal. Vilander je poručio da se ježi dok gleda kako Španac izgleda na terenu.
Španski „bik sa Majorke“ samo je 2009. godine osvojio titulu na prvom Grend slem turniru, ali mu je ove olakšan posao nakon što je Novaku Đokoviću zabranjeno da učestvuje na turniru čiji je trofej podizao rekordnih devet puta.
Nadal je do četvrtfinala stigao posle rutinske pobede nad Francuzem Adrijanom Manarinom kojeg je eliminisao u tri sata, a drama je viđena samo u prvom koji je trajao neverovatnih 82 minuta i koji je okončan u tajbrejku rezultatom 16:14.
„To je jedan set. Da je Rafa izgubio set, ništa se ne bi promenilo na energetskom nivou. Svakako bi dobio taj meč, pobedio bi naredna tri seta i slavio bi. Nadal bi protiv Manarina u 49 od 50 mečeva dobio tri vezana seta. On je neverovatan, ježim se kada ga gledam. Nadam se da nikada neće da ode“, poručio je Mats Vilander u studiju.
Naredni rival motivisanom Špancu je Kanađanin Denis Šapovalov koji je iznenadio u dvoboju sa Nemcem Aleksandrom Zverevom.
Nekadašnja američka teniserka Kris Evert - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2022
SPORT
Snažna poruka legendarne Amerikanke: Pogledajte i drugu stranu /video/
Skot Morison (levo) i Danijel Endruz (desno) - premijer Australije i premijer Viktorije - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2022
SPORT
Premijer ponovo o Đokoviću: Taj momak je mislio da je veći od turnira – pa nije
Francuski teniser Gael Monfis - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2022
SPORT
Poslao Miomira kući pa se zahvalio: Srbi su mi pomogli, hvala im
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala