- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Premijer ponovo o Đokoviću: Taj momak je mislio da je veći od turnira – pa nije

© AFP 2023 / WILLIAM WESTSkot Morison (levo) i Danijel Endruz (desno) - premijer Australije i premijer Viktorije
Skot Morison (levo) i Danijel Endruz (desno) - premijer Australije i premijer Viktorije - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2022
Pratite nas
Danijel Endruz, premijer države Viktorija, rekao je da je veliki uspeh što se Australijan open održava i bez najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.
Novak Đoković deportovan je iz Australije iz političkih razloga i predstavnici vlasti ne odustaju od stava da su doneli ispravnu odluku.
„Rafa (Nadal) je bio u pravu. Sve je moglo da se izbegne da se Novak Đoković vakcinisao, taj momak je mislio da je veći od turnira. E pa nije. Zato se turnir i odigrava bez njega. I to je veliki uspeh“, rekao je Endruz, a prenose australijski mediji.
Iako bi strasti trebalo da se smiruju nakon što je Novak deportovan iz Australije, Endruz ponovo podgreva situaciju i proziva prvog reketa sveta.
Ove reči prvog čoveka Viktorije, čiji je grad Melburnu u kom se održava Australijan opena, došle su samo nekoliko sati posle izjave Krega Tajlija - prvog čoveka Ozi opena.
„Da, moći će da igra. Naravno, mora prvo da prođe ovu godinu, ali na njemu će biti odluka da li će igrati. Na kraju krajeva on je prvi teniser sveta i zaista voli Australijan open“, istakao je Tajli.
Tajli je na neki način ohrabrio Novaka, što je i logično jer je u interesu turnira da igra najbolji na svetu, ali poruke koje su zatim došle od strane Endruza ponovo su bile u vređajućem tonu.
Iz tima Novaka Đokovića saopšteno je da se najbolji na svetu neće oglašavati dok traje turnir, te svi sa nestrpljenjem čekaju i njegovu stranu priče.
Demanti iz Australije – „Novak može da igra“
Poslao Miomira kući pa se zahvalio: Srbi su mi pomogli, hvala im
Australija je deportovala Novaka, ali ga Holandija čeka raširenih ruku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala