- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Veče brutalnih poteza podelilo javnost u Americi /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićLopta u obruču
Lopta u obruču - Sputnik Srbija, 1920, 22.01.2022
Pratite nas
Noć između petka i subote podelila je javnost u Sjedinjenim Američkim Državama nakon dva poteza u NBA ligi koja je jedan deo shvatio kao bezobrazne i nemarne, a drugi kao dešavanja u žaru borbe.
Prva situacija desila se na utakmici između Orlando Medžika i Los Anđeles Lejkersa (105:116), kada je Tejlen Horton-Taker faulirao rukija Džejlena Sagsa.
Horton-Taker je krenuo da izblokira Sagsa, ali je umesto lopte, na koju je najverovatnije krenuo, pokupio obe ruke Sagsa sa obe svoje ruke i time mladog beka oborio na zemlju.
Košarkaš Orlanda je izuzetno nezgodno pao na rame i glavu, ali je na sreću izbegao težu povredu.
Druga situacija desila se tokom utakmice između Milvoki Baksa i Čikago Bulsa (94:90), kada je bek domaćina Grejson Alen rukom ošamario Aleksa Karuza po glavi.
Baš kao i u prethodnoj situaciji, defanzivac je krenuo na loptu, ali nije došao do nje već do protivnikovih ruku, samo sada, pretpostavlja se u želi da dođe do blokade, nesrećnog Karuza udario šakom u glavu.
Zbog ovih poteza Horton-Taker je dobio samo nesportsku grešku, dok je Alen isključen. Da li je to bilo pravedno ili ne – procenite sami.
Jokić je ponovo pokazao da nije sa ove planete, ali – uzalud /video/
Beograd na dobrom putu da zameni Berlin
Sva genijalnost Nikole Jokića /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala