- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Cicipas „odgovorio“ Srpkinji: Nemam pojma, bilo je potpuno neočekivano

© AP Photo / Hamish BlairStefanos Cicipas
Stefanos Cicipas - Sputnik Srbija, 1920, 22.01.2022
Pratite nas
Grčki teniser Stefanos Cicipas prokomentarisao je odluku Marijane Veljović da mu dodeli opomenu zbog navodne nedozvoljene komunikacije sa svojim trenerom, indirektno optužvši Srpkinju za to da njen potez nije bio opravdan.
Veljovićeva je u drugom setu duela Cicipasa i Pera opomenula Grka zbog navodnog „koučinga“, nečega za šta je 23-godišnjak iz Atine optuživan više puta tokom karijere.
Nemam pojma. Nasmejao sam se jer sam mislio da je situacija bila smešna zbog pozicije na kojoj sam bio na terenu. Bio sam baš daleko od svog trenera, a bio sam mu i okrenut leđima, tako da sam se nasmejao jer nisam znao odakle je došla ta odluka. Bilo je potpuno neočekivano“.
Cicipas je prokomentarisao i to da teniseri koje prate kamere Netfliksa, kompanije koja snima film o teniskom svetu, uglavnom pobeđuju.
„Mislim da bi onda češće trebalo da budu tu. Šta da vam kažem? Sjajno je što su sa nama“.
Što se tiče meča, trenutno četvrti teniser planete ističe da mu je lakat sa kojim je imao problem krajem prošle i početkom ove godine dobro.
„Lep je osećaj igrati i biti deo najboljih 16. Srećan sam današnjim duelom. Mislim da u određenim delovima meča moj protivnik nije radio toliko naporno kako bi osvojio poen kao što sam ja. On je više verovao u jedan udarac, dobro servirao i pogađao sjajne udarce. Srećan sam načinom na koji sam se sa tim izborio. On sigurno nije toliko morao da radi kako bi osvajao poene kao što sam ja, ali mi se to na kraju isplatilo jer sam bio strpljiv kada je to bilo najpotrebnije“, objasnio je Grk.
Cicipas u osmini finala Australijan opena igra protiv Amerikanca Tejlora Frica.
Srušio je Đokovićev san, ali je pre svega – čovek: „Žao mi je zbog Novaka“
Umalo tuča na Australijan openu! /video/
Oglasio se Vajda: Velika nepravda, doprineli su i mediji – ali Novak još nije rekao poslednju reč
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala