- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crveno-beli konačno na terenu – Zvezda se vraća u takmičarski pogon posle 20 dana

© Sputnik / Lola ĐorđevićKošarkaši Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezde - Sputnik Srbija, 1920, 21.01.2022
Pratite nas
Košarkaši Crvene zvezde u 21 sat gostuju u Lionu ekipi ASVEL-a u 22. kolu Evrolige. Crveno-beli su zbog problema sa korona virusom skoro tri nedelje bili van parketa, a poslednji takmičarski meč odigrali su 2. januara.
„Imamo evroligaški meč koji nam prvi dolazi posle svega, čeka nas duel protiv ASVEL-a. To je ekipa koja je znala da igra veoma dobro, ostvarila je dobre pobede, imaju dobre pojedince. Biće atletski zahtevan meč, bez dileme. Naša realnost jeste da vidimo šta mi u ovom trenutku možemo“, rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.
Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da povratak u takmičarski ritam neće biti lak, ali najavljuje da će ekipa pokušati da odigra agresivno protiv večerašnjeg rivala.
„Biće izuzetno teško. Svakako da će odigrati jače i snažnije, tako igraju cele sezone, takva su ekipa, sklopljena, atletska i sa sjajnim pojedincima i svakako će na nama biti da pokušamo da pariramo u tom fizičkom smislu, da budemo što više agresivni i onako kako smo bili ovde u prvoj utakmici, što je na kraju dalo rezultat“, poručio je Lazić.
Podsećamo, Zvezda je početkom 2022. godine objavila da je višestruki broj košarkaša, kao i članova stručnog štaba zaraženo virusom korona.
Dvadeset dana aktuelni šampion Srbije i regiona nije odigrao takmičarski meč i raduje što se konačno vraćaju u pogon.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Sva genijalnost Nikole Jokića /video/
Korona potpuno pokosila Zvezdu – posle Kalinića, kompletan tim na mukama
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala