- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Vučelić i Vazura još pet godina na čelu Partizana

© Tanjug / DIMITRIJE GOLL Milorad Vučelić i Miloš Vazura
Milorad Vučelić i Miloš Vazura - Sputnik Srbija, 1920, 18.01.2022
Pratite nas
Fudbalski klub Partizan održao je Skupštinu u prostorijama u SC „Teleoptik“ na kojoj je predsedniku Miloradu Vučeliću ukazano poverenje u vidu novog petogodišnjeg mandata, kao i generalnom direktoru Milošu Vazuri.
Istovremeno, izabrani su novi članovi Skupštine, Ivica Kralj, Igor Duljaj, Goran Pandurović, Dejan Rusmir, Ivica Iliev, Vanja Radinović, Goran Kadenić, prof. dr Nebojša Bojović i Koviljko Hajder, dok će u sastavu Skupštine kluba i dalje biti Ivan Ćurković, Branko Rašović, Žarko Zečević, general Dragan Paskaš i Milan Obućina.
Na pomenutom zasedanju Partizan je izabrao novi Upravni odbor u kome su, između ostalih, prof. dr Vladimir Đukić, direktor KBC „Dragiša Mišović“, legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović.
Članovi Skupštine izglasali su nov sastav Nadzornog odbora na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom Advokatske komore Srbije.
Na čelu Pravne komisije kluba je advokat Dragan Palibrk, a u Komisiji za veterane su fudbalske legende Nebojša Uške Vućićević, Mirslav Vulićević i Aca Trifunović, dok su u Komisji za marketing Predrag Vujović, Predrag Popović i Marko Pavlović.
Podsetimo, prethodna izborna sednica održana je u junu 2017. godine, a tada izabranom rukovostvu ukazano je poverenje u vidu mandata do leta 2022. godine.
Milorad Vučelić je od 2014. godine deo najužeg rukovostva crno-belih, a funkciju predsednika obavlja od 2016. godine kada je nasledio Ivana Ćurkovića, od tada počasnog predsednika kluba iz Humske.
Srpski napadač Dušan Vlahović  - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2022
SPORT
Vlahović promašio prvi penal u karijeri, pa sjajnim lobom nastavio seriju golova /video/
Duel Kristijana Ronalda i Saše Lukića - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2022
SPORT
Srbija neočekivano dobila još jednu desetku, a za sve je „kriv“ Hrvat
Kristijan Eriksen - Sputnik Srbija, 1920, 17.01.2022
SPORT
Kolevka fudbala pruža ruku čoveku koji je „predriblao“ smrt
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala