- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Advokat ministra: Đoković nije hteo da govori na sudu

© AP Photo / Mark BakerNovak Đoković na treningu pred početak Australijan opena 2022.
Novak Đoković na treningu pred početak Australijan opena 2022. - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nije želeo da izađe pred sud i da objasni svoje stavove o vakcinaciji protiv virusa korona, preneo je državni advokat Stiven Lojd.
Suđenje povodom žalbe na odluku ministra za imigraciju Australije Aleksa Hoka o ukidanju Đokovićeve vize se održalo bez Đokovićevog prisustva, a razloge za to je otkrio advokat države Lojd.
„Đoković je izabrao da ne bude u procesu. Mogao je da postavi stvari jasnijim, ako je trebalo da se pojasne. On to nije želeo da uradi i to ima važne posledice“, naveo je Lojd.
Advokat je to izjavio pošto je prethodno Đokovićev zastupnik, advokat Nik Vud, istakao da je ministar Hok bazirao svoju odluku na navodnim Novakovim izjavama i interpretacijama iz medija.
Uz to, Vud je naveo da nije moguće utvrditi aktuelni Đokovićev stav, pošto je on najveći i praktično jedini problem, odnosno razlog za ukidanje vize, kao da ni ministar nije insistirao na tome da taj stav dobije.
Suđenje pratite uz Sputnjik.
Novak Đoković na putu ka prostorijama svojih advokata u Melburnu pred suđenje na Federalnom sudu 15. januara - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
SPORT
Đokovićev branilac briljirao, državni advokat nije imao jasne dokaze, ali – pomenuo je Srbiju /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala