- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mladi Srbin uputio obećanje Đokoviću: „Osvetićemo te!“ /foto/

© AP Photo / Michel EulerMiomir Kecmanović
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
Pratite nas
Miomir Kecmanović, mladi srpski teniser, ogorčen je jer neće imati priliku da zaigra protiv Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena.
Žrebom je odlučeno da se srpski tandem sastane na startu prvog Grend slema u sezoni, ali je sve poništila odluka Federalnog suda da Đokoviću ne vrati vizu za boravak u Australiji, uprkos jasnim argumentima njegovih branilaca.
Kecmanović je obeđao da će srpski tim u Australiji „osvetiti Đokovića svojim igrama“.
„Gorka pilula je popijena, a da turnir nije ni počeo! Ne mogu ni da zamislim kako se Novak oseća, kroz šta je prošao poslednjih deset dana... Jako sam se radovao da ću imati čast da na centralnom terenu Rod Lejver arene otvorim ovogodišnji turnir sa prvim igračem sveta.
Nažalost, ono o čemu sam razmišljao poslednjih sedam dana od trenutka kada je žreb napravljen sada nema nikakvog smisla.
„Naša mala srpska ekipa ovde u Melburnu ogorčena je i razočarana i mislim da se sada treba dodatno potruditi, i svojim igrama na neki način osvetiti našeg najboljeg predstavnika koji je onemogućen da bude ovde. Ja verujem da ćes osvojiti još grend slemova i da te ovo neće sprečiti u stvaranju istorijskog uspeha. Svi smo uz tebe“, napisao je Kecmanović.
Novak Đoković na putu ka prostorijama svojih advokata u Melburnu pred suđenje na Federalnom sudu 15. januara - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
SPORT
Advokati Australije: „Odluka o deportaciji Đokovića debakl vlade“
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
SPORT
Italijan će „glumiti“ Novaka u dvoboju sa Srbinom
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 16.01.2022
SPORT
Šta je rekao čovek koji je Đokovića nazvao „opasnošću“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala