Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

U nesreći kod Kruševca 16 povređenih, svi na kućnom lečenju /foto/

© Sputnik / Lola ĐorđevićPolicijsko vozilo pod rotacijom
Policijsko vozilo pod rotacijom - Sputnik Srbija, 1920, 12.01.2022
Pratite nas
U nesreći kod Kruševca, kada je autobus prevoznika „Žitija turs“ sinoć sleteo sa puta i prevrnuo se u blizini sela Veliki Kupci, nije bilo teže povređenih i svi su poslati na kućno lečenje, izjavio je doktor Savko Marković, pomoćnik direktora Opšte bolnice u Kruševcu.
On je za Tanjug naveo da je služba Hitne pomoći prvi poziv dobila sinoć u 21.37 sati i dodao da su odmah na teren izašle tri ekipe, te da su prvi pacijenti vrlo brzo dovezeni na pregled u službu Hitne pomoći, a posle toga u Urgentni centar Opšte bolnice Kruševac.
Precizirao je da je u Urgentnom centru do oko tri sata posle ponoći ukupno pregledano 16 pacijenata i istakao da su svi oni adekvatno dijagnostički obrađeni i terapijski zbrinuti.
Nakon toga je, kako je dodao, šestoro pacijenata poslato na kućno lecenje, a desetoro upućeno na dodatne preglede - petoro kod ortopeda i isto toliko kod dežurnog hururga.
„Tamo su dodatno pregledani, obrađeni, zbrinuti. Pošto se većinom radi o kontuzionim povredama i lakšim lezijama, nije bilo potrebe za hospitalizacijom tako da su svih desetoro takođe, posle pregleda i zbrinjavanja, poslati na kućno lečenje“, dodao je Marković.
Sneg na ulicama Beograda - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2022
SRBIJA
Haos kod Batajnice: Vozila sleću s klizavog puta /video/
Sneg na ulicama Beograda - Sputnik Srbija, 1920, 11.01.2022
DRUŠTVO
Stanje na putevima u Srbiji: Ne krećite bez lanaca i dodatne opreme, hiljadu ljudi trenutno na terenu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala